Problémy s trávením a pomoc pri plesni v crevach (kandidoza)

Príspevok v téme: Problémy s trávením a pomoc pri plesni v crevach (kandidoza)
foster

Dobry deň začal by som takto .........mam už dlhodobo problémy s trávením. mam podozrenie na kandidozu teda plesne a kvasinky v crevach......moj problem je taky že. som neustale zduty keď sa najem a uplne bez energie ,malatny,asu tam aj zavrate a v okoli oči sa mi spravili vacky,stolica je hlenovita ako blatoa vylučujem ju po bobkoch.....chcel by som od vas poradiť nejaky prípravok na očistu a nejaký prípravok alebo liek ktorý zaberie ďakujem za odpoveď

Cestovatel30

Tvoje telo si vie regulovat candidu albicans pokial je v pohode, ak nie tak skoc pre antibiotika a chod na rozbor stolice. To urci presne ci mas kandidu alebo nie.
Ak sa chces vyliecit musis svoje telo dostat do pohody aby jeho regulacne schopnosti opat nadobudli silu.

foster

Je to zapricinene nejakým parazitom......ja som na tom horšie ja sa niekedy nevyprazdnim aj cely týždeň a čo je na tom horšie že to zapríčinilo zápach podbný ako pokazené vajíčka resp.ako odpad s dresu a je to nepríjemné ........v minulosti som bol aj na kolonoskopii a nebolo to nič. príjemné keď máš v zadku 2-3metrovú hadicu