Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samotarka..

australcan82

mimulus uzasne objektivna rada, za to ze teba kazdy skmalal, musi to byt u kazdeho tak, nevravim ze nejake skutocne priatelstva su v mode, ale skusat to, za to clovek nic neda, ty si mozno nahovaras ze ti to vyhovuje ale dievca same byt nechce

Mimulus

Milá mimka2 ja som sa už poučil a môžem ti napísať len jediné - nikdy sa na nikoho neviaž! Nikomu nedôveruj a od nikoho nebuď nikdy závislá. Človek sa nerodí nato aby ho niekto držal za ručičku ale aby žil sám.
Zažil som veľa ,,skutočných,, priateľstiev a môžem ti s kľudným svedomím napísať, že ak by som tak veľmi neveril práve v priateľstvo a priateľov že sa mi dnes žije ľahšie. tento svet už nie je o priateľstvách - je o tom ako sa dokážeš prebiť a hlavne zapadnúť! tento svet je hlavne o internete, sociálnych sieťach, peniazoch,intrigách, klamstve a zase o peniazoch.
Skús si vypnúť mobil, vymazať Facebook a uvidíš koľkí ťa budú ešte poznať. Ak ťa nemá čo sklamať tak ťa to ani nesklame - jednoducho napísané ak nemáš priateľov a spoliehaš sa sama na seba tak ti nikdy žiadny ,,skutočný priateľ nezlomí srdce. Je veľká škoda, že som toto nepochopil skôr a slepo som hľadal to, čo v dnešnom svete už bohužiaľ neexistuje.

Nikdy nemôžeš spraviť tú istú chybu dvakrát, pretože, keď ju spravíš druhýkrát - to už nie je chyba, ale voľba...

Vidíš a ja som sa bohužiaľ nepoučil. Ak mi neveríš poobzeraj sa okolo seba a spýtaj sa nejakej ženy či má priateľa. Povie ti, že manžela alebo milenca... Slovíčko priateľ sa zmenilo a v dnešnej dobe existujú buď kamaráti alebo tí čo spolu spávajú a čo je najhoršie tak existujú aj kamaráti čo spolu spávajú.
Dnešný svet nie je stvorený pre citlivých ľudí, neexistuje v ňom dobro, spravodlivosť...

,,Samota nie je až taká zlá...Horšie je mať okolo seba kopu ľudí a neveriť im,,

Uvedom si, že kým nebudeš dosť dobrá sama pre seba tak nebudeš dobrá ani pre druhých ale na druhej strane čo ťa po druhých... Buď sama sebou a ži - nikdy nikomu nedôveruj, nikdy sa na nikoho neviaž, a už nikdy never v niečo také ako je skutočné priateľstvo - je to úplná hlúposť :)