taketo temy tu uz boli. ale mozno som taka ,ale nechcem byt.asi je to moj osud.vzdy som si vsimla ze som pre ludi nebola dost dobra.to je akoze vsettko ..nadavky pit vediet a neviem mat svoj imidz:)asi som moc v tomto svete “jednoducha.ale co neznesiem je falosne priatelstvo .take nema vyznam..
Samotarka..
mimulus uzasne objektivna rada, za to ze teba kazdy skmalal, musi to byt u kazdeho tak, nevravim ze nejake skutocne priatelstva su v mode, ale skusat to, za to clovek nic neda, ty si mozno nahovaras ze ti to vyhovuje ale dievca same byt nechce
mimulus .. pekne si to napisal ... dakujem
Zase vy dvaja? : D
Milá mimka2 ja som sa už poučil a môžem ti napísať len jediné - nikdy sa na nikoho neviaž! Nikomu nedôveruj a od nikoho nebuď nikdy závislá. Človek sa nerodí nato aby ho niekto držal za ručičku ale aby žil sám.
Zažil som veľa ,,skutočných,, priateľstiev a môžem ti s kľudným svedomím napísať, že ak by som tak veľmi neveril práve v priateľstvo a priateľov že sa mi dnes žije ľahšie. tento svet už nie je o priateľstvách - je o tom ako sa dokážeš prebiť a hlavne zapadnúť! tento svet je hlavne o internete, sociálnych sieťach, peniazoch,intrigách, klamstve a zase o peniazoch.
Skús si vypnúť mobil, vymazať Facebook a uvidíš koľkí ťa budú ešte poznať. Ak ťa nemá čo sklamať tak ťa to ani nesklame - jednoducho napísané ak nemáš priateľov a spoliehaš sa sama na seba tak ti nikdy žiadny ,,skutočný priateľ nezlomí srdce. Je veľká škoda, že som toto nepochopil skôr a slepo som hľadal to, čo v dnešnom svete už bohužiaľ neexistuje.
Nikdy nemôžeš spraviť tú istú chybu dvakrát, pretože, keď ju spravíš druhýkrát - to už nie je chyba, ale voľba...
Vidíš a ja som sa bohužiaľ nepoučil. Ak mi neveríš poobzeraj sa okolo seba a spýtaj sa nejakej ženy či má priateľa. Povie ti, že manžela alebo milenca... Slovíčko priateľ sa zmenilo a v dnešnej dobe existujú buď kamaráti alebo tí čo spolu spávajú a čo je najhoršie tak existujú aj kamaráti čo spolu spávajú.
Dnešný svet nie je stvorený pre citlivých ľudí, neexistuje v ňom dobro, spravodlivosť...
,,Samota nie je až taká zlá...Horšie je mať okolo seba kopu ľudí a neveriť im,,
Uvedom si, že kým nebudeš dosť dobrá sama pre seba tak nebudeš dobrá ani pre druhých ale na druhej strane čo ťa po druhých... Buď sama sebou a ži - nikdy nikomu nedôveruj, nikdy sa na nikoho neviaž, a už nikdy never v niečo také ako je skutočné priateľstvo - je to úplná hlúposť :)