Prosim vas ma niekto skusenosti s operaciou nosa u dr. Mládeka na klinike avelane v Nitra? Chcela by som ist na operaciu, mam mierne orly nos (bez hrbola) proste taky smerujuci dole..staci spicka ci treba operovat cely nos cize aj kost? za rady dakujem:)
Operacia nosa (rhinoplastika) - Mladek
ja som nebola s operaciou vobec spokojná, mal mi operovat aj hrb aj spicku, odstranil mi hrb a špicky sa ani nedotkol chodim uz desiaty rok s neupravenou spickou len za to ze sa obavam dalsej operacie aby nedopadla takisto. takže ak ma niekto skusenosti s operaciou makkej casti nosa napiste mi prosim
nikinka133 ... ahoj, mohla by si sa mi ozvať na mail art.dzurikova@gmail.com Vopred DAKUJEEEM :)
ahojte mohli by ste mi niekto poslat fotku vasho noveho nosteka?ja idem na opku v novembri... ak by ste bola niektora taka ochotna, bola by som vdacna :)
moj email: zipps@azet.sk
ŠTtyllistka: no naaaahodouuu !! mne robil nos pan doktor Červeň, a mam ho DO KO NA LY !! krasny ! najkrajsi ! uzasny !! a ze spuchunte nosy :D vsak jasne :D po opke sa cudujes, ze je nos spuchnuty ? .. ale neberiem ti nazor :) určite je super aj pan doktor Kováč !! tiež som na neho počula len chvály ... a tiež vysledny efekt zalezi od toho, ako pacientky daju na rady lekarov ! .. ked nos nemasiruju, nerobia co maju, tak necudo ze sa skriví... super pristup, super ludia.. odporucam Červeňa :))))
ŠTtyllistka ..Ahoj, Ty už mas operáciu nosa za sebou? Mohla by si mi poskytnúť základne info..lebo ja sa chystám o 2 mesiace a mám strach z pooperačneho stavu... DAKUJEM :)
Chcem odporučiť pána primára KOVÁČA z ORL kliniky v BB. Mala som nos po nehode nie veľmi pekný, keďže nehoda bola zlá, bolo na mojom nose veľa práce, aj z tej funkčnej stránky. Pán primár odviedol prácu ne jedničku, nošteky robí krásne, malé, prirodzene, neznášam pravítkové nosy ala Heringová alebo plastelínové ala Pallová Pezinok. Boli u Kováča dalších mojich 5 známych a všetky majú krásne nosy, kdežto moje 3 zákazníčky od Čreveňa sa zmenili na mrkvy, nosi majú spuchnuté, krivé, a keď sa stažovali, povedal im, že im dopichne Botox, fuj!!!A chcela by som odporučiť zakomplexovaným chalanom a jednej babe čo tu dookola vypisujú zlé recenzie na Kováča nech sa spamatajú a nekazia svojím ksichtom recenzie na dobrú prácu, ja pokojne pošlem aj foto nosíkov našich!!!!Primár Kováč je super odborník a plastický chirurg, nie len ORL doktor a robí len nosíky a nie silikón dookola!!!
Aschley, ja idem k nemu teraz 10.4, mam trosku hrbol +spicku dole. Chvalia ho, tak dufam ze to dobre dopadne. Treba ist na konzultaciu osobne!
ja by som skor chcela vedet ci je dobry aj na nosi..lebo na prsia je, len nevie ci aj nosy
tu ti tazko odpovieme, skontaktuje sa s lekarom, napis mu, posli fotky, urcite ti odpovie.