Ahojte...Mám problémy so suchou pokožkou. Ked si chcem dať na tvár make-up tak vlastne ani nemožem lebo to vyzerá otrasne vstále sa mi zosuží pokožka aj ked si dám pod to akýkoľvek krém. Make-up som si dávala z avonu Calming Effect taký v sklenenej flasticke a z dávkovačom . Neviete mi poradiť nejaký iný make-up?A čo pomáha na suchu pokožku ? :) dakujem
Suchá pokožka
najlepsie co som kedy mala na mojej suchej tvari je arganove maslo. aj make up drzi tvar a nevysusuje sa. potom si miesam bambucke maslo s olejmi = super na zimu. kupis napr. v eshope natureal
Tany, skus od Biodermy Atoderm Nutritive krem na tvar, ten je tiez vyborny a stoji len okolo 8-9 eur...
Inak co sa tyka makeupu, niet sa co cudovat, akykolvek makeup plet vysusuje, preto treba klast doraz na kvalitny krem.
ďakujem určite vyskúšam :)
Sue88
skús si dávať pod make up bázu od dermacolu napríklad túto: Dermacol Pearl Energy Make-Up Base...daj si do googlu...majú ju aj v DM-ku stojí okolo 10 euro ale dlho vydrží,stačí fakt lne kvapka.. plet ti úplne zjmení, nebudú sa ti tvorit šupinky a dlhšie ti make up vydrží...toto je ružová báza a ja mám napríklad zlatú .. sú tri druhy myslím že ružová, biela a zlatá...niektorú si vyber všetky tri sú úžasné, ked si prejdeš po tvári tak ju budeš mat ako zamat...treba vyskúšat, mne sa tiež make up šupinatel hlavne okolo nosa a teraz si neviem vynachválit, zjednotí ti ten make up
skús niečo dostatočne hydratačné a nie mastné ,ale ja mam tiež ten istý problém ,Po pár hodinách 2 ako s ktorým make upom mám pleť taku zvlaštnu suchu a taka pudrová je a to nepoužívam ani puder ani make up s mudrovým efektom po zaschnutý ,a jednoducho ten make up z blízka vobec nie je jednotný ,strašne zle to vyzerá na svetle a z blízka
Hmm, tak ja potom neviem, lebo mne sa problémy stratili s vysušenou pokožkou. Alebo sa skús opýtať lekárničky v lekárni. Tá ti určite rada poradí :)
Excipial používam aj ja ale ked si dám naň make-up zosuší sa mi koža ..
Ahoj, ja používam krém Excipial -odkaz odstránený- , je veľmi dobrý na suchú pokožku. Môžeš ho používať na celé telo a je za priaznivú cenu. Je dosť mastný, takže ja ho používam len večer, alebo keď som doma. Ale mne veľmi pomohol na vysušenú pleť.
Ahoj ja mám tiež citlivú a suchú pokožku a teraz som začala používať Nivea baby SOS krém a som sním spokojná, zatiaľ mi vyhovuje a ak by sa stalo že nie bola som u kozmetičky poradila mi od biodermi ružovú radu na citlivú pokožku no jeden krém stojí okolo 18€ ... ale ak nebude iná možnosť tak vyskúšam aj ten