Nevládzem a už ani nechcem ďalej žiť-nevidím v tom žiadny zmysel.
Dlhšiu dobu mávam depresie a nic nepomáha a dochádza to až k samovražedným myšlienkam a sebapoškodzovaniu.
Mala som aj pokus, ale ma zachranili.
Tie myšlienky mávam každý den a niekedy sa stupňujú.
nevidím zmysel svojho života, chodievam aj na psychoterapie ale akosi v nich nevidim význam-alebo neviem co je tou podstatou.
Ze pri tazkych stavoch je potrebna aj hospitalizacia-zatial ju nechcem a viem aj prečo.Poradte čo robit prosíím, bojím sa ze to neustojim a niečo sa stene
Nechcem už žiť
čo mám robiť ked mám myšlienky na samovraždu?...
prosim napiste mi kto bol ako je v pezinku
Annemary,ponamahaj mozgove zavity a niečo vymysli sama,ty najlepšie vieš v čom ti ta sestrička pomohla.Aspoň nebudeš mať čas myslieť na blbosti.
prosim napiste mi niekto podakovanie sa zdravotnej sestre, moze to byt aj basen prosim
Problém možno lepšie spoznať aj za pomoci www.ludsketelo.sk , v časti psychicke poruchy..
prosim vie mi niekto napisat nejaku basen o vdacnosti zdravotnej sestre, alebo mpodakovanie zdr.sestre za jej cas, usmev, mile slovo a tak? idem na hospitalizaciu do pezinka a zajtra s nou budem tak jej chcem nieco povedat ze si ju vazim, prosiiiim
No ja ked som bol maly tiez som dost casto rozmyslal nad samovrazdou a pod... A ako som tieto uzkosti atd.. prekonal ? povedal som si ked sa chcem zabit tak mi moze byt v podstate vsetko jedno mozem vylupit banku vyvrazdit politikov co len chcem a tak som sa z toho stresu a samovrazednych sklonov dostal do pohidicky (ruplo mi v bedni) zrazu mi bolo secko jedno asi tak rok dva a POTOM sa staka daco nebudem pisat co kvoli comu som opet chcel zit a nieco dosiahnut. (ked ta ten zivot nebavi tak aspon zariskuj stan sa hereckou spevackou sprav co chces ale za ziadnu cenu to nelutuj len chod stale dalej). - ak som napisal daco odveci tak sorry ale som fakt unaveny bru noc a ziadne lanko okolo krku. ;-)
ved je ti to uplne jedno, tak co
Však to chcem vedieť, čo robím, že som klesla na ich úroveň; pochopila som, čo mi vravíš, ale nie to, čo mi tým chceš povedať. Hm?
spustila=klesla na uroven ostatnych
mna netrapi, ze teba netrapi, ze mna netrapi, ale teba by malo trapit, co so sebou robis