Ohovaranie

system

ja neohovaram, dokonca ak niekto v mojej pritomnosti ohovara tak ho nato slusne upozornim :P hold som svetla vynimka v tomto smere :P

PaSi

dakujem vam, cenim si vase nazory. povznesiem sa na to, s kamoskou vztah neprerusim, ale obmedzim rozsah komunikacneho pola :-) ako navrhla karkulkaa

karkulkaa

akurát som sa včera poučila, že ver každému, ale nedôveruj nikomu...a hlavne nehovor svojim kamoškám o svojich problémoch lebo ich to bude len tešiť...v dnešnej dobe ohovára každý každého aj tí, o ktorých si myslíš,že im môžeš úplne veriť...takže určite ohovárajú aj oni teba

0vecka

2 system a potom bude pisatelka ta co ohovara... podla mna by mal slusny clovek povedat ze ho to skratka nezaujma a hotovo..

0vecka

co som tak pocuval rozhovory v kantine tak asi kazda skupinka zenskych niekoho ohovarala... takze podla mna je to u zien relativne bezny jav ... nehovorim ze to robi kazda ale nieje to nic vynimocne takze nechapem tie vase reakcie

system

spytaj sa barbory ci aj teba zuzana tak ohovara ked su vonku, ako ju (barboru) ked je vonku s tebou (ta zuzana) dufam ze ma chapes :D

mate59

o tom nepochybuj, tak ako ju ohovorí pred tebou a povie ti,- nehovor to nikomu, presne tak ťa ohovní za tvojim chrbtom.Dobre, že kamarátstvo končí, ale povedz jej to do očí, nemáš čo stratit.

PaSi

Vdaka, ja som si to myslela, ale nebola som si ista, preto zhanam neutralne nazory. Boli sme dlhorocne kamosky a akosi sa to zacalo kazit.