Prosím vás o pomoc, dnes sme mali s priateľom pohlavný styk a zrazu si len všimol že má prasknutý kondóm..hneď si ho síce vymenil, ale nemohlo niečo aj do mňa "uniknúť"? bolo to ešte tak zo začiatku..prosím len o normálne odpovede, nie typu "nemáte spolu spať ak neviete" a podobne.. naozaj sa bojím..
Praskol nám kondóm
Aj ja mám 16 a praskol nám kondóm, ale zobrala som si tabletku PO a všetko je už ako ma byť :) teraz sa chystám ísť na antikoncepciu, tak aby si sa nebála, daj si ju predpísať aj ty a budeš mať pokoj a žiadne obavy
mala si zobrat tablektu po aby si nestresovala. ale inac je uplne jedno ake dni si mala. ak ste kondom vymenili pred tym, nez doslo k ejakulacii, nemas byt velmi ako tehotna (k otehotneniu potrebujes spermie, a mozes mat akokolvek plodne dni bez spermie neotehotnies).
viem, teraz ma budete odsudzovať, mám 16 a teraz som si pozerala že akurát som mala plodné dni..fakt z toho niečo môže byť? :( nenormálne sa bojím
Pokiaľ sa neurobil, tak sa ničoho nemusíš báť :) keď sa naozaj veľmi bojíš, tak si kúp v lekárni tabletku PO