Tričká, polokošele zn. Everlast, Londsale, Pierre Cardin, Dunlop

Príspevok v téme: Tričká, polokošele zn. Everlast, Londsale, Pierre Cardin, Dunlop
Ontário

Zdravím Vás. Potrebujem pomoc. Chcem si objednať nejaké veci z anglickej stránky, možno ju poznáte, je to sport direct...
Lenže neviem akú veľkosť si mám objednať, aby mi veci sedeli. Preto sa chcem opýtať ľudí, čo majú doma veci tychto značiek. Potrebujem, aby ste mi premerali normálne krajčírskym metrom rozmery tychto tričiek a polokošiel hlavne. Potrebujem vedieť rozmery cez hruď, čiže šírka polokošele a dĺžku polokošele, na chrbte. Potrebujem vedieť iba veľkosti S a M. Prípadne môžete premeriať aj mikiny ak doma máte. Jedna sa o pánske veci. Ak sa nájde niekto., kto mi pomôže , tak ďakujem.

ni-ka

myslim ze tu sa pomoci nedockas:))

a aj tak,kazdy vyrobok je uplne iny velkostne,ja mam od lonsdalu trojstvrtaky velkost 8, teplaky 10, mikinu 12 a bundu az 14...takze ti tie rozmery budu aj tak na figu,kedze kazdy vyrobok je iny:)))

Ontário

Áno, prišla si na to, čo čakám (aj ked som to písal pri zakladaní témy). Čakám, že ak má niekto doma polokošelu alebo tričko značky napr. Londsale veľkosť M, tak mi to premeria a napíše mi rozmery. Niekto úplne iný môže mať doma zase veľkosť S. Dalsi inú značku zo spomínaných a dalsi inú veľkosť atd. Myslím, že je to jasné.

ni-ka

no je tam aj panske oblecenie-vseobecne...

a co teda cakas?ze ti niekto premeria kazdu velkost zvlast?ze ma niekto doma tricka lonsdale S aj M, slazenger tiez S aj M atd???
objednaj si zo slovenskych shopov a mozes to zaslat spat ak ti nesadne...

Ontário

Ja tam nikde nevidím to čo potrebujem. Pánske je tam iba puma a adidas. To zrovna nepotrebujem. A všeobecne miery ma nezaujímajú, lebo každý výrobca má ine miery. Napr som si dnes skúšal tričko slezenger veľkosť M, čo bežné nosím, bolo mi dlhé dlhé a široké. Chápeš o čo ide.?

ni-ka

ja si tieto veci,hlavne znacky lonsdale objednavam zo sportwebshob.sk, familysport.sk a sport2you.sk...tovar vzdy pride ako ma,som s tymito obchodmi spokojna...a na ich strankach mas aj tabulky velkosti kde su rozmery v centimetroch...