Ludia sa mi smejú

Príspevok v téme: Ludia sa mi smejú
precojetotak

zdravim som mladá zena ktora mam nad 20 rokov a jeden problem ktoremu nechapem a nepochopim...ktory som mala od malicka. Vzhladom na to ze mam 173 cm a 53kg mam utle plecia a celkom tenke ruky a nozky co nieje hendykep pretoze mam vacsi zadok a boky co je k mojmu veku normalne primerane a zenske napr. (chlapom sa to na mne vzdy pacilo) nikdy som nemala problem s vahou mame to v rodine v genoch,nemam ani zlu postavu no stalo sa mi ze som isla po meste min rok cez leto mala som kratke nohavice a kotnikove letne cizmy a nejaká zena ktora prechadzala okolo alebo dievca sa zacalo schuti smiat a zacala komentovat pred svojimi dalsimi dvoma kamaratkami- ze ake mam tenke nohy vraj sa to nehodi do mojich topanok a je to hrozne atd. a to este pred mojim priatelom nasledne sa chichotala a hlasno ohovarala aj ked nebola ani konkurentka ale hrozne sa ma to dotklo pretoze som si myslela ze sa mi smiali len v detstve za to ze som chudsia) potom som to prekusla a snazila sa zabudnut na to

A dnes zase kracala som po meste a nejaká zena starsia o dost (mala aj male deti a isla s kamaratkou )- sa viditelne(aby som to aj ja videla) zacala otacat na mna a upozornovat svoju kamaratku na to ake mam nohy ked som sa spytala ci maju nejaky problem boli ticho a ako kracali stale sa otacali cestou a zhrozene to rozoberali,kritizovali... co je paradox nemam az take extremne tenke nohy, praveze vobec niesom od normalnych trocha chudsie, ale pride mi to ako keby som bola ten typ cloveka na ktoreho zvyknu utocit- ten terc pre ludi, preto tomu nechapem preco sa mi ludia smeju ked ja nikoho neriesim neohovaram a spravam sa k ludom dobre. strasne sa ma to dotyka nemala som nikdy komplex z vyzoru som nekonfliktna,viem sa pekne obliect a upravit a nikdy som nemala problem s chlapmi o zaujem z ich strany a ked mam posudit samu seba patrim tym lepsie vyzerajucim do tvare a aj postavou, nemyslim si o sebe nic viac ani nic menej. kazdy clovek by mal poznat svoje prednosti a taktiez nedostatky... pochopim ze v detstve max v puberte sa mi smiali ze som chuda ale v dospelosti? dospelí ludia a este viditelne.. asi zo mna vyzaruje nejaka zla energia ale neviem vobec preco a co mam s tym robit taketo veci ma vedia strasne ponizit a sklamatpotom si malo verim a to je na cloveku vidiet. preco ludia na mna viditelne utocia a smeju sa mi z mojich noh preco ma ako keby chceli provokovat ked ja nikomu nic zle nerobim? ked ja som na tom relativne dobre s mojimi nohami v porovnani s inymi zenami. nechapem to vobec ani by som to neriesila keby nemam s tym skusenost...velmi mi je to luto a vobec neviem preco je to tak a preco PRAVE JA ako keby som bola nejaka iná... ako sa mam s takym niecim vyrovnat ja nechcem aby ma ludia bezdovodne ohovarali a smiali sa mi este tak aby som ja o tom vedela aby ma ponizili aby som sa citila trapne sama pred sebou a este aj pred vlastnymi kamaratmi a kamaratkami, priatelom...je mi to hrozne luto priam mi je na plac zacinam mat komplexy, aky dovod maju cudzi ludia na to aby sa mi smiali :(((

Slecna A.

Dadula, jaj toto poznam :D Ja som tmavovlaska, mala by som sa opalit rychlo a do hneda. Myslis? :D :D takmer nikdy. Vzdy som biela ako stena, aj boli vsetci opaleni. A bohuzial aj mne sa kvoli tomu smeju...Ja si to vsak absolutne nevsimam a vzdy sa budem hrdo niest :) Aj ked vyzeram ako Snehulienka po smrti.... :D presne tak, ako radim aj zakladatelke temy :)

Dadula56

No, mne sa napr. podobne inteligentky zvyknu v lete smiat a upozornovat svoje kamaratky na to, ake mam biele nohy. Som blondina, strasne bleda, ak ma chyti slnko, tak jedine do cervena. Mne osobne to vsak nevadi, ze som taka. A beriem to tak ako to tu uz napisali ludia - ze podobne veci robi iba kompletny primitiv. A naco sa zaoberat, co si mysli kde ktory primitiv?Ja sa nad tym vzdy len pousmejem. V podstate im robis sluzbu, ich zivot je velmi prazdny, tak maju aspon v ten den o com hovorit. Prilis sa tym trapis, nestoji ti to za to. Nikto ta nebude posudzovat podla tenkych noh, ak ma v hlave trocha rozumu. Ostatni ta nemusia trapit.

nirv

No zakomplexovane kravy. Tiež ked vidím vychudnutu babu si pomyslím že možno ma anorexiu, ale to je tak všetko, hentak reagovať mozu iba úplne tupé osoby. Viem že to boli aj tak, ale musíš takých ľudí proste ignorovať.

Slecna A.

tema mojej postavy je u nas v rodine na dennom poriadku. Kedze tiez mame v genoch stihle postavy (a krasne :P) nikdy, aj ked som sa prejedala nemala som s postavou problem. Ja sa v zrkadle vidim ako zdrava zena, papam vela zeleniny a inych zdravych veci, cvicim poctivo....Bola som na jednom plese minule a odvtedy ma ohovaraju, ze som anorekticka. Zacala som teda cvicit tak a jest take veci, co podporuju narast svalovej hmoty. Pre ludi vsak budem asi dozivotne uz len anorekticka....hm..
Zeny, co su schopne niecoho takeho a to priamo pred tebou na ulici, musia byt extremne zakomplexovane. Tymto sposobom si riesia svoje vlastne problemy a pocit menejcennosti. Zena, ktora bude vyrovnana v zivote na ulici nezacne ohovarat niekoho, ani keby sa jej neviem ako vyslovene nepacil.
Bude to tazke, ale naozaj sa skus cez to preniest. Bud hrda na seba, na to aka si. Cim viac budes hrdo kracat po ulici, tym viac budu na teba pozerat...ale tym viac budu mat aj reci :D A prave to nech ta zenie dopredu...Neklesni na uroven tych zien :)

Vemeno

Suhlasim s Maoam. Na to, aby clovek dokazal nejaku, aj malu nedokonalost prehliadnut a povzniest sa nad nu, je potrebna ista davka inteligencie.

Maoam

zapamätaj si, ze zeny, ktore zhadzuju, ponizuju, smeju sa a pod. v realite bud zavidia, ziarlia, alebo by chceli mat to, co ty...

akurat to nevedia inak podat, ako takymito prejavmi ;-)

ak som z textu spravne pochopila, stalo sa ti to parkrat a vylucne od zien

mnohe zeny su 'suky', taka je realita, davaj si na zeny celkovo pozor, cest vynimkam

james bond

zakladna rada, nevsimaj si takych ludi, su to totiz dementi a nemaju co lepsie na praci nez si vsimat inych, nevravim v tej puberte, ze ta nieco take trapilo ale uz si dospela zena, nenechaj sa tymto vyviest z miery