Dobry vecer, ja by som sa chcela spytat, co myslite, aka je pravdepodobnost, ze niekto bude mat rakovinu, ked otec mal rakovinu, z maminej strany babka, stryko, dalsi vzdialenejsi pribuzni?
Rakovina - pravdepodobnost
Myslím si, že je to dedičné ochorenie. Môj otec, napriek tomu, že bol často sledovaný na urológii dostal rakovinu prostaty, dcéra mu zomrela na rakovinu, rodičia, brat, starý otec, strýko.
Ahaa, nasla som, vdaka.
Pozri cez google.sk pod RNG odmorenie, enzymy, pecen a podobne. Tam to najdes popisane podrobnejsie.
RNG, rada by som precitala nieco o tom odmoreni, aj protokole dr.berksona.
oprava, ..preventivne prehliadky ...
Precentivne prehliadku neodstanuju pravdepodobnost ziskania rakovin. Zvysovanie imunity, udrzovanie probiotickej flory v crevach nasadzanim probiotik a jedenim extra mikrovlaknin, jedenie hodne surovych/polosurovych zelenin, najma kapustovin(kapusta, kel, brokolica, spargla) a hodne antioxidantov tu pravdepodobnost znacne znizia, samozrejme aj vyhybanie sa priemyselne spracovanym=znicenym potravinam, nepanenskym olejom a podobne.
A obcasne enzymaticke odmorovanie tela a protokol dr Berksona na odmorenie pecene tiez pomozu.
A doplnanie chybajucich podla najnovsich poznatkov ako selen, jod, zinok, vitaminy C E a D-3 tiez pomaha znacne aj proti rakovinam vsetkych druhov.
Presne tak...
Aha, dakujem. Cize najlepsie bude ak sa pojde pravidelne na preventivky...
Freyya, rakovina hrubého čreva je dedičná. Ale nie je pravidlo, že MUSÍŠ ju mať aj Ty. Na vznik rakoviny majú vplyv aj iné už spomínané faktory.