Ahojte chcem sa vas spytat (hlavne chalanov) ze mam tam dolu znamienko :( a uplne sa za to hanbim. ako mam priatela a vobec sa pred nim nemozem vyzliect lebo sa bojim ze si povie ze je to nechutne. Vam by to vadilo? A baby som jedina alebo mate aj vy taky problem? A nehanbite sa?
Znamienko tam dolu
evelíina uplne suhlasim :)
dievča a to ideč do postele s hocikým alebo s niekým kto ta má rád? Myslím že tomu kto ta má uprimne rád nijaké znamienko, ani oveľa vňčší fyzický nedostatok nebude vadiť.
a co take by si mohol pomysliet? Ved my si nevyberame miesto znamienka. Nemusis sa hanbit, ja som to svoje tiez ukazala koznej, ci je v poriadku. Sice som sa hanbila, ale prezila som:o)
Tiez premyslam, ze ho dam prec, ale nie kvoli estetickemu hladisku, ale preto, ze mi tam zavadzia a bojim sa aby sa nieco nestalo
probuuuh, ZVYKNUTI!! ked rychlo pisem, nedopadne to vzdy dobre :)
Dee no to moje mozno aj menej alebo tak isto ale i tak sa bojim co by si priatel pomyslel.
zviknuti :)
mne by to vobec nevadilo, ale nie som chlap.. cize kebyze som chlap, mi to nevadi, myslim ze si uplne zbytocne robis problemy, ale ak mas z toho nejake velke komplexy, tak ho daj prec, doktori su na to zvyknuty, neboj, nie si ziadna rarita
fraisee aj to ma uz napadlo ale neviem si predstavit ist s tym k niekomu. to je jak nocna mora. mozno som v tomto hanbliva le vazne toto by som asi nezniesla. :( tebe by to na babe vadilo?
ja mam tam dolu tiez znamienko a mojmu priatelovi sa paci. Sice to moje ma priemer asi 0,5 cm. Neviem ake je to tvoje.
Ale fraisee ma pravdu, ak ti prekaza daj ho prec
ked ti to tak vadi, daj si ho prec..