Zlomenina zápestia a zvláštne chovanie doktorov

Príspevok v téme: Zlomenina zápestia a zvláštne chovanie doktorov
Pistaaaa

Mojej mame sa podarilo dopadnúť na zápästie. 4 hodiny som s ňou behal po doktoroch.
Najprv na úrazové. Vypísali ju na RTG a potom, že na pohotovosť nakoľko už na ambulancií mali záverečnú.
Z RTG sme teda šli na pohotovosť. Tam fungoval doktor, ktorý taktiež už končil.
Ten jej musel zápästie naprávať. Pichol jej injekciu a tak dlho jej ho naťahoval, až sa v ambulancií ozvalo nie hlasné \"rupnutie\" v kosti.
Na otázku, či je to vážne odpovedal \"nie, nie je\".
Hodil ruku do sádry a poslal na kontrolné RTG.
Keď sme sa vrátili, už tam fungoval iný doktor, ktorý jej povedal, že má trieštivú zlomeninu a že to je na operáciu.

Čo mám teraz akože robiť? Z tohoto vyplýva, že ten prvý doktor bol buďto
a/ neschopný a nespozoroval, že sa jedná o vážnu zlomeninu
b/ jej ju spôsobil on, keď jej zápestie akože naprával
c/ bol flegmatický k poslednému prípadu, čo mal a teda povedal len pacientke to čo chcela počuť.

Tak či tak mi to zaváňa zanedbaním zdravotnej starostlivosti. Ak nie rovno poškodením zdravia.

fcxz

napravanim kosti sa neda sposobit triestiva zlomenina.
skus ukazat ten snimok 50 tim lekarom, ci sa kazdy zhodne v tom ze to jednoznacne treba operovat. velmi pochybujem. zrejme ide o diskutabilny pripad
a neviem ako ta hned napadlo ze prvy lekar pochybil. co ak druhy lekar ma zly zrak a nevidel poriadne tu zlomeninu a ziadna operacia nieje nutna

ebi7777

aj ľudia sa môžu mýliť, hlavne ak majú veľa roboty, a to, že v nemocniciach sú chirurgovia 10 násobne preťažení ako by mali je fakt, ale to nie je ich vina, je to vina vedenia a štátu

samozrejme viem, že ich to neospravedlňuje, ale skúste sa vžiť do ich situácie, ťahať 12 hodinovky, z toho ťahať 6 hodnín nonostop na operačke, a medzitým stále riešiť prichádzajúcich pacientov, ja osobne mám s nimi súcit!!!!

Dúfam, že tvojej mamke sa podarilo nakoniec dať ruku do poriadku!

kardinal

vyziadaj si RTG pred napravanim aj po nom. Z toho lahko uvidi iny doktor, ci to bolo sposobene napravanim. Okamzite do starostlivosti inej nemocnice.