Ahojte,
mam jeden blby problem, totiz ista suseda nam hodila do schranky anonymny list s tym ze ju rusime..
sice sa nepodpisala ani nenapisala co jej presne vadi ale samozrejme tusim o koho ide a takisto kedze 3 z 4 clenov nasej rodiny hraju na gitare a na klaviri vratane mna a ja este k tomu aj spievam tak je to zrejme..
myslim ze gitara nie je velmi hlucna, klavir o trochu viac ale kedze uz na nom hrame asi 20 rokov a zatial nikomu nevadil tak asi on az tak nepojde avsak ten spev mozno bude problem..ja chodim na hudobnu a potrebujem si doma cvicit nehovoriac o tom ze spev je pre mna odrovsky relax a naozaj si bez neho neviem predstavit svoj zivot..ak uz doma nemozem spievat tak potom kde?
aby som uviedla veci na pravu mieru tak ja nevybliakavam kazdy bozi den po 5 hodin..je to zhruba 2-3 krat do tyzdna co si zaspievam max. na 1 hodinu ..a nikdy nespievam samozrejme v nocnych hodinach 22:00-6:00 a takisto ani vecer ci rano ..takze rusenie nocneho kludu to nie je
to je naozaj taky problem to vydrzat alebo co mam robit? okrem toho ze nam hodila ten list tak nam aj vyklopkava na radiator ked spievam takze niet pochyb o tom ze jej to vadi..
dohodnut sa s nou asi nebude dat nakolko vlastne ani neviem presne o koho ide a navyse o com sa mam dohadovat? kedy budem spievat? to sa neda nacasovat, neviem dopredu kedy mam cas a okrem toho aj tak to nie ej tak casto takze na menej ako tych par hodin do tyzdna sa neda dohodnut..co s tym?
Ako spievat aby som nerusila susedu?
0vecka zabil :D
skor napis ze 20 rokov hrate na klaviri a este sa nikto nestazoval...vecsinou su ludia relativne tolerantni lebo sa im to nechce riesit a maju ine starosti
ja som mala nad sebou 20 rokov susedu, ktora hrala na klavir, bolo to DESIVO pocut (panelak)
k tomu roky prerabali byt.............neprajem nikomu, maju este aj kachlicky, vsade...a pod tym ziadnu izolaciu, cize ked spadne spendlik, nad hlavou to zahrmi, akoby im spadol metalovy karton
a spev - co sa susedy tyka, skus sa s nou porozpravat, ak je to mozne, ono ako prve je vzdy dobre pokusit sa s ludmi dohodnut, mozno ma dni, kedy NIE JE v istych hodinach doma a vtedy by si mohla spievat
ak dohoda nie je mozna, tak jedine sa prestahovat niekam, kde by vase hudobnictvo nikoho nerusilo
dom, mezonet atd
ale aj gitaru pocut, v panelaku pocut uplne vsetko totiz :D no a vies, to neznamena, ze ked sa u vas hra na klaviri 20 rokov, ze to 20 rokov nikomu nevadi :D
jj ale rozumej ze tu gitaru ani nepocut to je tlmeny zvuk :D, na klaviri sa u nas uz hra 20 rokov a este to nikomu nevadilo a zase tiez nehrame vkuse sem-tam ja, brat alebo otec a ten spev ako som spominala tam to len zriedkavo..to nie je tak zeby permanentne od nas vychadzal nejaky zvuk :D a ja si osobne myslim ze ten spev je najhlucnejsi..tak ja neviem co s tym ..
mam presta hrat/ spievat?
ked si chce kazdy od nas aspon trochu zahrat tak sa to aj nazbiera :D
vdaka bohu, ze vedla vas nebyvam :D takze poporiadku, ked 3 ludia v byte hraju na hudobny nastroj, je to trochu vela pre susedov, mna osobne by asi trafil slak a musela by som sa odstahovat. klavir je velmi hlucny, mozno ty to tak nevnimas. je to dost obtazujuce. plus spev k tomu - no dakujem pekne, ved ta suseda musi byt na praskoch.
inak len dodam ze to som prehnala s tou 1 hodinou..je to max. pol hodinky