Ahojtee. Tak ja mám 16 rokov, 165 cm a cca 59 kg. Mám veľmi tučné stehná a zadok a chcela by som to do leta zhodiť, cca takých 7 kg :) Doteraz som odmalička tancovala ale v septembri som prestala takže som odvtedy dosť pribrala. Začínam jesť zdravšie-žiadne vyprážané jedlá, sladkosti, pečivo, sladké nápoje...a chcem sa vás spýtať či je môj jedálniček vhodný, či sa tak dá schudnúť a ak nie tak čo robím zle? Takže:
R: jedávala som cereálie ale zistila som že v nich je veľa cukrov, niekedy nejaký koláčik, ale budem jedávať ovsené vločky s mliekom, postrúhané jablko, škorica, možno med
D: 1 mrkva+1 jablko alebo kaleráb
O: čo školská jedáleň dá :D-normálna porcia, ale ked mám možnosť tak si vyberiem to zdravšie
O: nejaký 1 ks knäckebrotu napr. s plátkom hydinovej chudej šunky
V: knäckebrot+cottage cheese alebo tvaroh+zelenina(uhorka, rajčiny, paprika)
+začnem cvičiť-každý deň 30 min skákania na švihadle+brušáky(z brucha nepotrebujem schudnúť iba ho spevniť)
+cca 2 krát do týždňa fitko (cvičenia bodyforming, bosu)
+ked sa oteplí tak bicykel, korčule (na korčuliach sa vraj veľmi dobre chudne z nôh a zadku)
No tak to by bolo všetko :D tak bola by som rada keby sa nieto ozval, kto sa v tom vyzná alebo kto má skúsenosti-že sa mu už podarilo schudnúť a povedal mi či mám šancu takýmto spôsobom schudnúť a cca za koľko. Takže vopred dakujem, dúfam že sa niekto ozve :)