Dobry den vsetkym,
rada by som Vas touto cestou poprosila o radu, ako dalej pokracovat v zivote, kedze ja sa z psychickych dovodov uz opustam.
Mam 23rokov, byvam a pracujem v BA, zaroven koncim externe vysoku skolu v Ziline.
Moje problemy spocivaju vo viacerych oblastiach zivota.
V prvom rade sa mi velmi nedari v praci. Urobila som niekolko velmi podstatnych chyb, ktore zacinaju vychadzat na povrch. Su to skutocne velke problemy, ktore ohrozuju moje miesto vo firme. Mam vsak nejaky vnutorny blok, ktory mi brani dat vsetko rychlo do poriadku, a niekedy vedome svoje povinnosti neplnim - skutocne netusim preco. Pre moje chyby je v praci zla atmosfera, chodim do prace so strachom a nechutou.Zatial mam istotu, ze o miesto nepridem, ale radsej by som po case odisla, ked sa vsetko zle co som spravila utrasie.
Dalsim problemom je, ze kvoli starostiam z prace sa uz nevladzem venovat skole. Som v poslednom rocniku, mala by som dokoncovat dipl.pracu, no neviem v sebe najst silu bojovat.
Mam o sebe velmi zlu mienku, mam pocit, ze vsetko co spravim je zle, nedostatocne, ubohe..Mam pocit, ze som vsetkym len na pritaz,najma nadriadenemu, kvoli tomu, ze som neschopna. Dlhodobo mam vela povinnosti a nestiham venovat cas oddychu, relaxu, konickom.
Dalej si o sebe myslim, ze som nepritazliva, nezaujimava, pribrala som, prestala som sa o seba starat - robim len to co nevyhnutne musim. hoci to nieje katastrofalne (173cm, 70kg) - ja pri pohlade do zrkadla pocitujem velky smutok. Stale sa len lutujem.
Snazila som sa chodit cvicit, no po zlom dni v praci som vystavena a dokazem sa maximalne doma pozerat do stropu a neurobim nic.
Bojim sa, ze pridem o partnera (sme spolu rok), a tak som v zacarovanom kruhu. Nedokazem sa mu zdoverit, nedokazem to povedat nikomu blizkemu. Len sa lutujem.. snazila som sa vyhladat odbornu pomoc, no bud su psychologovia prilis drahi, alebo maju plne terminy. Mam na krku hypoteku na byt, zivim sa sama, a financujem si aj auto - neostavaju mi mesacne ziadne peniaze - uz si ani nespominam, kedy som si sla kupit nieco na seba.
Prosim, ak mi viete niekto poradit, pomoct, skuste.
Ja skutocne neviem co so svojim zivotom robit. Neviem kde zacat, vsetko sa mi zda dopredu prehrate.
Dakujem.