dobry den chcem sa spytat či sa moze stat niečo dospelemu labradorovi ked zjedol maly kus 10x10cm igelitovy sačok je to nebezpečne pre neho alebo nie ? dakujem
Labrador zjedol igelitovy sačok maly
borkomax
pocul som o tom, ako podobny pes skapal na igelitovy sacok, takze taky isty by som si nebol..
Nas pes zozral igelit a aj ponozku a potom to stolicou z neho vyslo.
JE to nebezpecne treba sledovat stolicu ak to nevyyjde von dnes tak treba ist k veterinarovi lebo sa mu to moze prilepit na zaludok a je zle, male som taku skusenost pes zozral kusok balonu a museli ho operovat
neboj, neumre
To je super, aspon po nom nemusis zbierat hovienka - rovno vyhodis to zabalene v igelite, co z neho vyjde :) Ale vazne, pokial je zdravy, nic sa mu nestane, prejde to jeho traktom nestravene. To mas aj u ludi, pokial je to mozne prehltnut a nerozpusta sa to vplyvom traviacich stiav, nema to nejake ostre hrany alebo haciky, tak to vyjde zase von nestravene. Peristatika criev sa o to postara.
Náš bláznivý pes urobil to isté asi pred 4 rokmi a teší sa pevnému zdraviu, sáčok jednoducho vykakal...
P.S.: bolo to pre nás veľmi komické, keď mu zo zadku trčala fólia, ale popravde keď ju zjedol...vtedy mi nebolo všetko jedno!