Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko gramov denne?

lolypop

Netreba sa náhliť do leta máš ešte čas.Ten chleba no radšej nejedz radšej tie "celozrnné" s cottage cheesom , najlepší je v LIDL.Sacharidy kľudne môžeš ale len ráno , ale vôbec ich nevynechaj.Na ráno ako ovsené vločky , piť nízkotučne mlieko.A 3-4l vody a denne šálku zeleného čaju.

wewe66

maoam len na veceru sa im vyhybam. jednak neviem, co by som mohla poobede potom jest a tiez by som bola asi hladna.
pisala som si s jednou babou, ktora potrebovala schudnut dost a tej kazali na olovrant jest celozrnne pecivo s niecim. a na veceru uz uplne bez sacharidov. tak to skusam takto.

ale fakt neviem, ked si dam na obed normalny obed, potom o tri hodiny ten chlieb napr. s redkovkou a potom o 2-3 hodiny napr. omeletu z 2 vajec s hribami, hraskom, cim kolvek, ci to nie je vela. ona mi tiez pisala, ze sa jej zdalo ze vela je a chudla aj tak. ale ja sa to uz mesiac snazim dodrziavat(cez vikendy nie) a nejaku zmenu na postave nevidim. cm na zadku sa nehybu. cvicim tak 3-4 krat do tyzdna.

Maoam

vyhybaj sa sacharidom v poobednych a vecernych hodinach, na dve-tri kg ti to postaci bohate a hyb sa, vela tekutin voda, caj bez cukru a mas to do mesiaca dole

wewe66

dajme tomu, ze sa snazim aj schudnut take 2-3 kila. ale hlavne sa chcem stravovat pravidelne, nech si nastartujem metabolizmus. doteraz som jedla vseliako, bez ranajok, obed o druhej poobede, na veceru kade co. proste chcela by som jest 5 krat denne, ale neviem ake mnozstvo aby to zase nebolo vela.
mam 24 rokov. a popri tom sa snazim aj cvicit, lebo na moju postavu mam podla mna velky zadok a stehna. som hruska postava.

puppy000

Zalezi od toho, kolko mas rokov, co robis, ako casto byvas hladna apod. Ciel ?? Alebo si mala/mas PPP a snazis nabehnut na normalny rezim ?

2 krajce chleba s maslom a zeleninou su pre moju mamku vela, pre mna akurat a pre starsieho brata malo....