Streptokok, Citricidal..

Príspevok v téme: Streptokok, Citricidal..
lila11

bola by som rada keby mi vedel poradit pan RNG, zistili mi v nose streptokoka a este nejaku bakteriu, tyzden som brala antibioticke kvapky, ktore nezabrali, tak som dostala bezne antibiotika (klasicke tabletky) ktore taktiez nezabrali, citala som ze na tieto problemy pomaha citricidal alebo gse, len neviem ako si ten roztok nariedit, a ako vlastne vyplachovat ten nos. nechapem velmi tomu postupu robi sa to tak ze napr na 200 ml vody dam 1 kvapku citricidalu a rozmiesam a potom zoberiem kvapkadlo a si to nakvapkam alebo vstreknem do nosa? a takto namiesane "kvapky" mi ako dlho vydrzia, musia sa tieto kvapky pripravovat kazdy den alebo ako to vlastne je? dakujem za radu

zbludiladusa

na taketo neco mne dala doktorka obyčejnú mast "bactroban " na bakterie nic jiné a prešlo to.som tam mala stafylokoka

RNG

N3eviem, aky je ten anglicky vyrobok, ale bezne sa 34 % citricidal pouziva c rozroku 60 kvapiek do litra vody= 6 kvapiek do deci vody.
A ustne brane prostriedky sa zriedka vedia prebojovat do nosnych dutin, kde sa infekcie z kvapockove sirenych nakaz vo vzduchu mozu zdrzovat aj dlhe roky. Viac najdes o tom cez Google.sk pod rng, infekcie. Ta, mam uvedenych zopar clankov od lekarov vysvetlujucich, pre co atb nie su casto na rozne nakazy hornych dychacich ciest ucinne.
Dokonca casto atb potlacenim nasej probiotickej flory nam podstatne zhorsia imunitu a tym podporia/daju zelenu mnohym infekciam, ktore dovtedy probiotika stacili potlacat.

nellyk

RNG prosim o radu. Mam dcerku, ktora ma 3roky a 5mesiacov. ma caste problemy so soplikmi a kaslom. Liecili sme sa na mykoplazmu v novembri, ked 3 tyzdne brala ATB. ale neviem ci to pomohlo. Teraz mala zasa sople a kasel, robili sono nosteka a prisli na to, ze tam ma zapal, tak nasadili ATB a urobili vyter. Z vyteru vyslo streptokok pneumonie, cize pneumokok. Neviem ci tie ATB ho znicili, si myslim, ze v nosteku ma aj mykoplazmu.... Sestra mi poslala z Londyna Citricidal od firmy Higher Nature je 34%. Chcela som ho davat malej do nosteka, ale na nete som vycitala, ze sa nesmie davat do nosteka malym detom. Nemate s tym skusenosti prosim? Ak ano, v akom pomere to mam riedit? a mala by som ho dat malej aj do vody, skusit vypit? DAKUJEM

aga

ak som zohnala len citricidal 34% ako ho mam riedit? ma byt davka dvojnasobna, tj 8 kvapiek na 1 deci vody? alebo, ako som pochopila, tento slabsi citricidal je neucinny??
dakujem za odpoved

lila11

spravila som si ten roztok na kavapkanie do nosa ale je v poriadku ked ma to chvilu po nakvapkani zacne stipat? po chvilke to vzdy prestane

RNG

Atb su dibre klen na niektore bakterie. Nepracuju na mykozy kvasne a plesnove infekcie a vobec nie na virusy. Takze atb kvapky rozhodne sami o sebe nestacia na vsetky infekcie v nose.

lila11

este by som sa chcela spytat ci si to mozem kvapkat do nosa aj ked si raz denne musim strikat do nosa antibioticke kvapky? neovplyvni to nejako ich ucinok? nemoze mi to uskodit?