Lutost, uzkost

Príspevok v téme: Lutost, uzkost
simona555

dobry den prosim vas..co mam robyt?uz dlhe roky ma trapy moje citenie v sebe..myslim to ze citim sa strasne zle,tak my vsetkeho je luto,smutna som,je to taka vycerpavajuca energia..nemoze to byt depresia alebo migrena?uz neviem co mam robyt..myslim ze tym nepriamo vplivam na okolie,ze im to skodi a ze ludia ,zvierata ,vsetko zive i nezive im ublizujem...ale ja nechcem,len strasne zle sa citim..tie pocity..strasne..neviem co mam robyt..bojim sa ist niekam aby som im touto energiou nikomu neublizila...je to stastny pocit..strasne my je vsetkeho luto,strasne...moc..:( aj ked nechcem aby my to bolo luto ale to samo je vomne ..niemozem nic s tym robyt..nepomaha ani ziadna zabava nic..proste vobec sa to neda ovladat..prosim poradte mi ludia...psycholog a psychiater s tym nic nevyriesi iba viac zhorsi..moj nazor..

mimka2

ja mam psa .no nepomaha mi to, aj ten ma sere:). ja dokazem presedet polku dna ,ukludnuje ma to ako byt medzi ludmi je to uz snad chore.

simona555

psika mam ..aj macku aj korely a neviem co este..viem aku davaju lasku poznam..ale mna uplne nieco ine trapy..ale dakujem..

ewka.

kúp si malého psíka, aby si mala pocit, že niekomu musíš dať lásku, starostlivosť..alebo zober malého z útulku a budeš mať pocit, že si niekomu zachránila život. niekomu, kto nepoznal nikdy domov a pohladenie. To na psychiku neuveriteľne pomáha. A pomáha aj venčenie. či sa ti chce alebo nie, musíš ísť s ním von.a prechádzky s ním robia zázraky. Vieš ako psík vie vrátiť lásku?

mimka2

je to vo vnutry ano. citaj knihy ak ta bavia alebo pozri vyhladaj na nete budu take knihy jamam od murphyho pozit.ako ovladat myslenie.aj knihu ocarujuca.

jpo

Simona: Este asi nevies co je to panicka porucha. Ja ju mam a uzkost je oproti tomu raj...Zazivam to par krat do tyzdna. Ono uzkost, panika, depresia, fobie a ine neduhy spolu suvisia. Asi mas nizku hladinu serotoninu a ano asi mas mensiu generalizovanu uzkostnu poruchu a slabsiu depresiu. Psycholog ti pomoze a ak nie tak sa neboj psychiatra ked ta nevylieci aspon utlmi priznaky...alebo sportuj viac :)teda ak ta tie uzkosti silno neparalyzuju

simona555

ahoj,je to strasny pocit..neviem ako sa toho mam zbavit..snad si to nevsimat..ale ked to ma tak neskutocne trapi a vo vnutri zoziera ze az..som kozorozec znamenie

mimka2

ahoj simi .viem co zazivas,viem ze sa to neda ovladat.ja pocitujem ..podobne pocity. viem ze okolie to nechape a nepochopi. ani psych.ti nepomoze.viem co treba. Nezaoberat sa tym ako ti je aka si..je to tazsie no pomoze to. napr.vadi ti ked pes steka ,zakricis nanho nech je k..ticho ale on neprestane pako.a po chvili aj tak ty to brechanie prestanes vnimat a to tak ze sa uz o to viac nezaoberas..ze je to tak. ak si slaba ako ja,skus beh s hudbou v usiach.bude ti lepsie.musime to ovladat a nezaoberat sa tym.vies kolko casu som tym..zabila a co robili iny..boli v pohode,vysmiaty. niesi nahodou v znameni ryby ako ja.