Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie penisu

Príspevok v téme: Svrbenie penisu
tibor1213

Zdravím všetkých. Môj problém je, že ma v poslednom čase začal svrbieť penis. Teda konkrétne žaluď. A začína sa mi na ňom lúpať koža. Preto ma svrbí. Asi budem musieť k lekárovi, ale najskôr sa chcem opýtať či náhodou nemáte nejaké podobné skúsenosti. Mám jednu stálu sexuálnu partnerku a ona tiež nemá iného partnera takže by to nemala byť dajaká pohlavná choroba, či?

eliska92

Ahooj.Nemusis ist hned k dr. Moj chalan to mal tiez najprv mal svrbenie a potom tam mal taku tvrdu uschnutu kozu,nebol u dr a za par dni ho to preslo asi sa vam meni koza ako hadovi :-D hehe ale ak ta to neprejde tak radsej chod stym k dr. Papa maj sa :-)

eliska92

Ahooj.Nemusis ist hned k dr. Moj chalan to mal tiez najprv mal svrbenie a potom tam mal taku tvrdu uschnutu kozu,nebol u dr a za par dni ho to preslo asi sa vam meni koza ako hadovi :-D hehe ale ak ta to neprejde tak radsej chod stym k dr. Papa maj sa :-)

Cindy35

mas mykozu. ak sa ti nechce k lekarovi, kup si volnopredajnu antimykoticku tabletku v lekarni. ale neviem ako sa vola, spytaj sa priamo tam