Nemozem jest stilnox

Príspevok v téme: Nemozem jest stilnox
miso248

Zdravim

Mam problem so spankom a doktorka mi predpisala Stilnox, problem je ze ho nemozem konzumovat pretoze mi to moja psychika nedovoli len tak si dat taku tabletku. Chcem sa preto spitat ci je mozne zeby som si tu tabletku dal napriklad na chleba s maslom a zjedol ju tak spolu stym chlebom, ci to bude mat normalne ucinky ako ma mat alebo sa to nejako zmeni?

Dakujem

crepinka

Stilnox je velmi mala tabletka
Co sa tyka "sily", tak je to velmi diskutabilne, su popisane pripady zavislosti s davkou 50tabliet denne.
zaspat po 1/4 tablete moze akurat tak kolibrik :-D

RNG

Na vytvaranie spankoveho hormonu melatoninu zo serotoninu musis byt cez den na silnom svetle a v noci v uplnej tme.A musis si odstranit co najviac stres. Ako na to najdes napr cez google.sk pod rng stres a tiez spanok.
Stres je zabijak a po case sa vypomsti stovkami roznych zdravotnych problemov

orchidejka

ved stilnox ma deliacu ryhu, tak si ju prepol a najskor zjedz jednu polku a vzapati na to druhu. su filmom obalovane takze sa nemaju drvit.
a neviem ako s tym chlebom, ak iba nan polozit tak ja neviem ci je to dobry napad lebo chlieb budes zut a mohol by si aj tabletu rozzut..

fitlopta

Nic v zlom ale mi pripadáš ako male dietatko , co si si myslel ked si siel do lekara ze ti da lizanku na dobru noc?

miso248

Dakujem za odpoved

V pribalovom letaku som nenasiel nic ci sa moze drvit alebo nie, neviete nahodou ci sa moze? pripadne mohol by som si tu tabletku rozpustit v caji a ucinok by bol rovnaky? by som ju rozdrvil na prasok a ten by som si nasipal do caju, alebo nim posipal chleba, dalo by sa to tak?

zewa

Stilnox je dost silny. Mne stacila len stvrtka tabletky a bola som mimo. Takze mozes si ju dat aj na chleba ale, skus ju prehltnut v celosti. Albo si proste povedz, ze to je len viatmin ;) Nezabudni vsak, ze musis spat minimalne 8 hodin.

odpovedam

vacsina tabletiek sa musi prehltat cela, aby sa nenarusil vonkajsi film. Nemala by sa lamat, pucit, hryzt a pod.
Precitaj si v pribalovom letaku, ci ju mozes drvit...