Podla nadpisu mam taky pocit za posledne dni. Problem je to ale skryty, dlhodoby, ktory sa v istych fazach dostava napovrch.
Zakricala som na dceru, ked sa vycikala na gauc. Nemuseli mi prasknut nervy, ale kazda matka vie, ake je to tazke ucit dieta na nocnik a obcas je od unavy na cloveka vela. Ale nic sa nestalo. Potom to bolo ok. Reakcia mojho muza / dvojity pristup. Mala sa rozplakala, on na mna zacal slovne utocit. Pouzil ju ako stit, ukazal, ze on je dobry a ja zla. V ten vecer ju zatvoril do izby, aby na mna mohol nakricat, ale ona to aj tak pocula a strasne plakala, aby ju pustil von. Dal ju spat. Ale ona nemohla spat. Pytala som sa ho, co to ma znamenat, co sa to deje. Vyskocil a schytil ma tak, ze mam modriny na rukach doteraz. Velmi to bolelo a kricala som od bolesti. Siel za malou do izby, akoby nic a ja som plakala a trhalo mi srdce to, co urobil, aj to, ze mala velmi plakala a kricala od strachu z postielky. Rozpraval sa s nou ale ona bola rozrusena. Hadka, hadka hadka, kym nezaspala. Ostalo to otvorene. Pridal k tomu na druhy den to, ze ochorela. Zapal priedusiek. Nespytala som sa lekarky, co chcel, aby som sa spytala, povedal mi ze som hlupa. Opakoval, aka som hlupa, nemozna, otrasna. Ze netusil, ze az tak. Som v pozicii, ze som najhorsia matka. NEchcem o sebe fnukat. Chcem vediet, co by ste robili vy?? Mam sa tvarit, ze odpustam, ale nezabudam? Fyzicka bolest, bolest srdca, duse. Stale, ked sa hadame, opakuje, ze mi streli, vylepi... Bojim sa cosi pokazit, aby sa hadky neopakovali, hlavne kvoli dcere. CO ROBIT? AKY POSTOJ ZAUJAT? Nemam uz sil.
Moj manzel ma napadol
Odísť. Čo nespravíš aj tak. Poznáme. Už som trochu rezignovala so ženami na tomto fóre, ktoré prosia o pomoc, ale nakoniec sa zmieria so súčasnou situáciou, lebo veď "ony ho milujú".
Ide o to, že hoci ťa priamo neudrel, má sklony k násiliu (mám s tým isté skúsenosti), a to úplne stačí na to, aby nebol s tebou a už vôbec nie s vašou dcérou.
Napise mi na to este niekto nieco?
Dakujem. Emily opat, vystihla si to. Nestoji o prepáčenie, ani o to nežiada... ale čo robiť? Byť tvrdá, nerobiť láskavost, nenavariť mu, neprať?... Momentalne nemam kam odísť, to také jednoduché nie je. Rada by som to riešila najprv medzi nami v našej rodine.A vystihla si aj to, ze asi potrebuje ponizovat a vyvysovat sa. To sa stava velakrat, staci malickost a robi mi vycitky svedomia za to, napr ked nevyperiem veci, ktore potrebuje na sluzobku.
Suhlasim so vsetkymi prispevkami podo mnou. Je to nasilnik, potrebuje ponizovat, vyvysovat sa. Ale urcite sa nezmenil zo dna na den. Ziadne tvoje prepacenie nepomoze, lebo on on ani nestoji a ani neziada. Poviem ti nieco: nesmies dovolit aby tvoja dcera vyrastala v takomto prostredi. Nenavratne by ju to poznacilo psychicky a nasledne aj na tele. Prac sa od neho aj za cenu, ze by si ostala v mini byte s holymi stenami.
A on si vobec uvedomuje, co robi? Preco sa ty stavias do pozicie, ze nechces nic pokazit a pod. Akoze co kazis? Ze si zena, matka, mas vlastnu hlavu? Ved toto on nemoze robit!
to je asi tak ako s tymi chlapmi co zbalia pipku na drahe auto a drahe veci a potom sa stazuju ze zeny su zlatokopky:) predpokladam ze za cele roky co ste sa predtym poznali bol dobry, slusny, distingvovany, citlivy a neublizil ani muche vsak?:) ale to je asi blbost na entu.
Aj ked to asi nebude najlahsie a najjednoduhsie riesenie, ale odporucam To od takeho chlapa odist