New age plazmove toky?

Príspevok v téme: New age plazmove toky?
cajka

ahojte
rozmyslam o osetrenie pristrojom new age . Mam totiz na tvari nepekne pigmentove flaky, co mi vznikli po chemickom peelingu som dost zufala a neviem ci mi tento pristroj naozaj moze odstranit flaky. Ma niekto s tym skusenost? vraj je to novinka . tak neviem ci uz niekto vyskusal ak ano prosim o rady

esthetic

Baby plazmové tony - ako ich nazývate fungujú 100 % na fľaky. Je to efektívnejšie oproti chemickému, ktorý treba absolvovať aspoň 6 krát. A ruku na srdce, ktorá ste naozaj bola 6 krát a užívala lyžicku faktoru 50 denne?
Len vtedy viete odpovedať na otázku, či to funguje a samozrejme treba použiť vhodnú kyselinu.

Pri plazmovom výboji sa laicky povedané spáli pokožka, narastie nová. Môže byť potrebných viac sedení, no ja vidím rozdiel hneď po PRVOM.

SAMOZREJME treba si overiť kozmetičku, ak niečo stojí 20 eur a niečo 200 eur , fakt veríte, že je to len o marži? (nie vždy!)

A tvrdiť, že babské recepty pomôžu, no možno v začiatkoch - ale citrón na tvár? Veď vám oslabí a vyžerie pokožku. Áno, može sa to na CHVÍĽU zbieliť, ale nečakajte zázraky.
A samozrejme ani po plazme nečakajte, že sa o to netreba starať doživotne ochrannou. Vek nezastavíme, len spomalíme. No šetriť na pleti? Veď viac miniete na krémy a zázračné látky a vidím, že vám príde veľa aj 60 eur za 2 sedenia? Náhodou nechcete aby si kozmetička kúpila prístroj, zaplatila kurz a ešte vám to urobila za 20 eur? Veď prečo by sa jej mal vrátiť materiál ako anestetiká, sterilná ihla (ak nechcete použitú), hygienické pomôcky, čisté uteráky pre každého klienta. Veď stačí to, že....ona ZISK nepotrebuje.
Aj vy dostávate výplatu, tiež nechodíte do práce len za dobrý pocit.

Tak ako aj po plastike viečok, potom viečka padnú,je to so všetkým. No to neznamená, že sa teraz nebudem umývať, lebo budem špinavá aj večer, zajtra :D

GOOD LUCK! pobúrili ma tie debate, take pardon. Tribe si vážiť každú prácu, nie hľadať hneď všetko zadarmo!
Vlastne vy to ani nechcete zmeniť, len si o tom písať mám pocit.

bez fľakou:)

Aj ja som sa v minulosti týmto trápila. Moje rady:
Na jar začať používať krém La roche 50+ fluide extreme. Mne tento krém 50ml vydrží aj 3 roky, dám si ho keď vonku svieti príliš slnko v jemnej vrstve. V lete nosím klobúk, šiltovku, a okuliare. Netvrdím, že fľaky už nemám, ale sú mierne a make up ich prekryje. Tento krém neupcháva póry, je dobrý aj na mastnú pleť. Na jeseň si pleť vyjasním sama a to citrónom. Namočím tampón do vody,vytlačím z neho vodu a nakvapkám citrón. Už v novembri mám pleť ako porcelán,bez jediného fliačika. Stačí čistá citronová šťava na tampon. A nestojí to skoro nič. Skôr než si dáte spraviť rôzne chemické pílingy, zosvetľovanie kože, tak si nájdite babské recepty na internete. Kozmetický priemysel vie dômyselnou reklamou vytiahnuť zo zúfalých žien ich almužnu. Radšej sa riaďte rozumom.

m_o_n

No asi si na tie flaky budeme musiet zvyknut lebo vyzera to tak, ze zbavit sa ich nie je vobec jednoduche. A kolko si vyhodila za to osetrenie? Ja som sa bola tiez informovat v jednom salone na cenu (60EUR) a pocet sedeni (odporucila 2), ktore by som potrebovala, ale ked som zacala kecat s kozmetickou a videla som v akom stave ma plet, tak som hned vedela, ze ma na to nepresvedci ani keby mi to dala zadarmo.

cajka

no ahojte bola som na tom a nic.. vobec nic. ziadna zmena ostala som rovnaka. skrvny su tam kde boli ani mi nezmizli vrasky ani skrvnky po akne. je to podvod.. ako tusim vsetko

m_o_n

Ahoj cajka :), ako dopadlo osetrenie? Ja tiez uvazujem, ze pojdem na tie plazmove toky lebo sa mi porobili pigmentove flaky, ale trosku sa toho obavam. Predsa to nie je najlacnejsie osetrenie. Tak ked budes mat cas, tak hod nejake recenzie :) Dakujem. Pekny vecer

cajka

adka
trocha neskoro prepac nebola som tu. aj tak mi nikto neviem poradit. No ano , naozaj mi po chemickom peelingu sa velmi zhorsila plet. mala som ju zlu ale nie tak aby som nemohla ist bez make upu ani vyniest smeti .. aj mne tvrdili ze mi odstrani jazvicky po akne prebieli sa plet a pory sa zmensia. Nastal presny opak, po tretom zakroku sa mi zdalo zlepsenie pokozky nerobili sa mi vyrazky a pokozka bola viac napnuta ale potom.... horsie ahorsie nove akne same fialove flaky, aj hnede.. zacala som mat pehy co som nikdy nemala vsade aj pod ocima. je to katastrofa. neviem ci sa to stalo tym pilingom naozaj nie ale ciminym? dodrziavala som vsetko. pouzvala som ochranny faktor 50, kremy bez parfemu .. boze a idem v utorok na tie plazmove toky. aj ked uz ani tomu neverim a bojim sa

adka 30

ahoj,ma nestras ja si chcem dat robit chem.piling.mam mastnu plet trosku sem tam akne,rozsirene pory.to fakt ti vznikly po pilingu?ja som myslela ze to aj pigmentove skvrny vybieli zbrusi.tak teraz si ma fakt dostala do rozpakov.poprosim ta napis mi viac.vdaka.