Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Duchovia alebo kuny?

Príspevok v téme: Duchovia alebo kuny?
Nattan

v noci sa niekedy zobudim na buchot. byvam v dome a moja izba je tak na rohu smerom do sirokej zahrady (pod mojou izbou je aj garaz) ...je to hrozne lebo sa bojim zaspat potom, lebo cakam, kedy to pride znova..neviem ani identifikovat odkial to prichadza..dakedy sa mi zda ze na mieste kde mam skrinu nieco susti...

nedavno som prisiel na to, ze niekde v nasej zahrade maju hniezdo kuny a ze su to nocne zivocichy..ale zeby som to pocul az tak?? mate nejake zazitky s kunami alebo "duchmi" (neviem ako to nazvat)

rebeka12

aj ja by som kuny rada nazvala svinami ako Marcelka.Nam tiez v streche vyvadzaju,dokazu zobudit.A to mame relativne novy dom.Namrvili izolaciu,som z nich na nervy.V zadku maju asi trysky,buchcu tu,vzapati na opacnej strane.Citala som diskusiu,ze je tazke chytit ich do pasce,vraj sa dokazu vyslobodit,ak vobec do nej vbehnu,maju vyborny cuch

Nattan

hm...este sa mi stala cez vianoce taka kuriozna vec...mal v izbe okno cez ktore vidim na strechu garaze (je to akoby spojene s nasim domom, takze keby som otvoril okno, kludne si mozem vyjst na strechu garaze) a na parapete toho okna som mal digitalny teplomer, ktory mal kabel a isiel az von cez okno (no neviem to vyjadrit :) a v noci som sa zobudil na rachot a potom mi nieco potiahlo tu snurku toho teplomera z vonku a teplomer sa nalepil na okno.. myslel som ze umriem v tej chvili...ked som sa pozrel von, nic tam nebolo a tu noc sa to zopakovalo este raz

kukik

u nas na povale je v noci taky randal,no uz si toho nevsimam.Kym tam boli holuby tak to bolo este horsie,lebo chodili kuny a skrtili ich.Tak sme ich vypreli maslim tych holubov,kuny nechodia ale rachot je tam aj tak.

Marcelka001

absolutne sa toho neboj, su to urcite kuny...
Dokazu robit taky ramus, ze to nie je mozne...a clovek to pocuje, ako keby sa premavali po celej streche. Neverila som, kym som sa o tom nebavila s viacerymi ludmi. Vsetci mi potvrdili, ze ten ramus, co v noci pocuju je priserny a ze nevedia ani odkial prichadza, lebo tie svine akoby skakali z jedneho konca povale na druhy...ja som sa tiez prvy raz toho bala, ale uz sa nebojim. Obcas ma susedia pocuju, ako trepem do steny s metlou a nadavam ako pohan. Tie male svine na chvilu prestanu a potom zacnu znova skakat a behat...a suchotat a driapat a sklbat, ci co to tam robia..Je to priserne, ale neboj sa toho :)

Jane_3sto18

Mne zas na povale nado mnou hocikedy niečo hrmoce a už tomu neprikladám žiadny význam, lebo sú to bud mačky, alebo môj duch v izbe je hlučný -_-

0vecka

ja som mal kedysi v izbe cervotoce v streche a tie boli tiez v noci dost hlucne :) ale v tvojom pripade to budeu 100% duchovia ... tak vravi aj moja krystalova gula

wildwind

jooj no kuny, to su potvory, nam tiez v noci behavaju kade tade pri dome a niekedy robia dost velky rachot :D v lete ked chodim po zahrade v noci tak sa aj bojim lebo pocuvat ako daco beha po dreve a skrieka to tam a bohvie co , tak len cakam ze co na mna odtial vyleti :-x

Nattan

potesila si ma :) kazdopadne do nie je nic prijemne ked sa v noci zobudis na nejaky prapodivny rachot a najhorsie to je v lete! omg ozyva sa to az do svitania

zuzan-ka

kamarátovi sa raz dostali na padláš kuny a vravel že v noci sa zobudil na taký buchot ako keby niekto premiestňoval skrine.
nemyslím si že by to boli duchovia :-D