Ako presvedcim moju partnerku aby mi robila oralny sex.....par krat to skusala ale len chvilku ...mne sa to strasne paci, ale jej nie....
oralny sex ako je presvedcim
Lenze ludia vsimnite si ze on pise ze ona mu uz oral robila a ze sa jej to nepaci tak uz nechce.Toto je troska iny pripad ako ked to odmieta baba ktora to este nikdy nerobila.
No urob najoprv ty jej oralny sex a pak ona tebe ;)
Možno jej niečo vadí alebo sa na to nevie odhodlať. Poznám to veľmi dobre, ale určite je lepšie netlačiť a ani jej to nehovoriť pri každej príležitosti. Ono to príde z jej strany samo. (aspoň u mňa to tak je)
urob jej ho ty a ona ti ho potom tiez urcite rada oplati ;-)
A preco sa jej to nepacilo?Nechcel si sa jej nahodou spravit do pusy?Lebo toto nie kazda baba chce.Nech ti to skusi spravit v sprche potom bude vsetko pekne cistucke a neni dovod preco by sa jej to malo hnusit.A skus sa s nou dohodnut tak ze ked sa uz budes blizit k vyvrcholeniu tak jej povies a ona si ho vytiahne z pusy a ty sa vystriekas niekde mimo.Mozno toto jej vadilo.
ja by som ju velmi nepresviedčal, nechal by som jej trochu čas,maznaj sa s ňou, rob jej to čo má rada ona, možno sa k tomu odohodlá sama...ale netvrdím že je to správne riešenie...
prdik: ako myslis divoska ?
je to divoska
ona sa nechce ani o tom rozpravat....
=) nenut ju ked sa jej nepaci, skus sa s nou ale porozpravat...