Chcel by som byť hercom..Ale zle som začal so školou...

Príspevok v téme: Chcel by som byť hercom..Ale zle som začal so školou...
archimedoo

Zdravim, začal som študovať na elektrotechnicko-ekonomickej (sračko-sračkovitej) škole ,som v prvom ročníku no zle som si vybral školu. absolútne netuším ,že čo by som chcel robiť, mal aj mam vela nápadov že čo po škole , vysoka škola ekonomicka,alebo pravo,policajt, dokonca aj nad osobnym trenerom som rozmyslal ..ale.. uz od narodenia mam take tiky na herectvo, proste viem zabaviť ludi ,viem sa tak správať ,vždy viem vystupovať podla situacie (doma,vonku,v škole) .. no moja otazka je,ak doštudujem tuto sračku na ktorej som teraz ,dalo by sa ist dalej studovat herectvo? .. minule som uvidel kostelneho ked som sa prechadzal vonku a uvidel som nad nim nadpis "fakulta herectva" a myslim si ze na to mam, verim si.. mam len 16 rokov, čo vy na to? dalo by sa to ešte? stalo by to za pokus? :)

sewie

podla mna skola herectva je totalna kravina...bud hrat vies alebo nevies, naucit sa to neda.mozu ta naucit nejake triky a techniky ale na to skola nie je treba. ked sa pozries na tych stuovanych hercov v panelaku, tak je to na infarkt...nikto z tych novych hercov vobec ale vobec nevie hrat!je to na smiech...skoro nikto z nasich najlepsich hercov(ktori su teraz uz v strednych rokoch) herectvo nestudoval! pekne krasne studuj "normalnu" skolu-bude ti dobra ako poistka ak ti hranie nevyjde, lebo u nas sa nikam nedostanes pokial niekoho nepoznas! ja som chodila na herecky kruzok a najhorsia z mojich "spoluziakov" najviac afektovana bez talentu je tarz v telke a v kazdom casopise...jej hranie je stale mizerne ale niekto ju proste pretlacil...a ti co sme talent fakt mali len skirpeme zubami...ak chces hrat, hraj popri skole...pridaj sa do nejakeho hereckeho suboru...ja som si javisko tiez velmi uzivala, a aj pisanie divadelnych hier...na to ti skola netreba! jedine na co by ti bola dobra-mozno na ziskanie kontaktov...ale to sa da aj v divadle...

zuzan-ka

Podľa mňa ak ťa baví herectvo tak sa na to daj. Nie je nič horšie ako študovať na takej škole, ktorá ťa nebaví. A to ti poviem z vlastnej skúsenosti,nedostala som sa ani cez zimný semester. Ťažko sa dačo budeš učiť deň-noc keď ťa to nebude baviť a do hlavy si to proste nevtlčieš.
Poznám baby, ktoré boli na stredných, ktoré mali ďaleko od herectva, ale dostali sa na herectvo. Robili preto všetko. Tak sa skús prihlásiť na nejaké krúžky, tam ťa na to pripravia.
Ak chceš ísť na herectvo tak nemusíš predsa hned hrať gynekologov a obyvateľov paneláku. Máme predsa aj divadlá.

Dadula56

Ak chces byt herec, tak zacni teraz. Ak sa zjavis v 19 na prijimackach bez skusenosti, tak by si musel byt velmi, ale velmi talentovany, aby ta vzali. Prihlas sa do nejakeho dramatickeho kruzku, ochotnickeho divadla atd.
Dalsia vec je, ze by si sa nemal sustredit len na to. Ta skola, kde si teraz ti vobec nebude na skodu. Herec to ma na Slovensku tazke. Musi hrat vsemoznych gynekologov a obyvatelov panelaku, aby sa uzivil.
A v neposlednom rade sa zameraj aj tym smerom, ze netreba mat na herectvo nutne skolu. Vela z nich priamo herectvo nema, ma nieco pribuzne, pripadne nema nic.

Iba Katka

Podľa mňa si si dobre vybral školu, aj keď netuším či je to SOŠ alebo SPŠ. Technika je to, čo v dnešnej dobe ide dopredu.

Koľko máme v televízií hercov. 30? Predstav si, že by vyštudoval strednú aj vysokú herectvo. Ale neprerazil by si v tom. Čo s takou školou?