Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

...prec s idealom!!

Príspevok v téme: ...prec s idealom!!
sabina

Ahojte, neviete mi objasnit, preco mam problem skusit s chalanom nieco viac, nez je len kamaratstvo? Chalani, dokonca aj zreli muzi sa o mna zaujimaju, a ja ich vnimam len ako fajn kamaratov, nic viac... proste to iskrami nehra... mam urcitu predstavu a snazim sa k nej prebojovat, aj ked je to hlupost, lebo sme len ludia a nie sme dokonali... neviete mi poradit, ako sa mam od toho svojho "idealu" oslobodit, aby som konecne mohla dat aspon jednemu sancu???

elablue

Sabina ja som to hned pochopila ze si mala namysli povahove vlastnosti a nie ideal co sa tyka krasy.No poviem ti takto snad ta to povzbudi ale taki muzi este existuju.Ja som presne takeho vzdy hladala,trvalo to strasne dlho,mala som skoro 21 ked som ho nasla uz mi sice bolo trapne ze taka velka koza a stale nikoho nema ale oplatilo sa mi cakat.Taky muz akeho hladas ty je vacsinou nesmely a vo vztahoch vacsinou malo skuseny lebo bohuzial ti skusenejsi povacsinou ozaj myslia len na sex,zahybaju holke a tak.Proste ja som zistila ze ti nesmeli chlapci su ti dobraci od kosti.Aj ja mam takeho a fakt ze by mi aj modre z neba zniesol.A neni skazeny lebo ho nemal kto pokazit.

bronickaaa

Sabina, mam pocit ze mam rovnaky problem ako ty..tiez mam kopec kamaratov a nikoho z nich si nechcem pustit viac k telu. Ja som raz nasla jedneho, co by mi absolutne vyhovoval, ale zvrzalo sa to. Hm, ked najdes recept ako sa oslobodit od "idealu", budem rada ak mi ho prezradis:)

fraisee

nemusis mat 40 rokov aby si zistila ze ideal neexistuje.. este si nenatrafila na toho praveho, lebo clovek ta pritahuje nie vonkajsou krasou (i ked bezpochyby hra nejaku rolu), ale je to najma sarm, a to co z neho vyzaruje.. nevravim ze sa treba vrhat na humusakov, ale z peknej ale prazdnej misy sa clovek nenaje..

sabina

Ahoj Elablue, dakujem za tvoj dotaz..:))
Nie som narocna, len asi hladam cloveka, co uz neexistuje, nehovorim o vzhlade, hoci mam poziadavku aj pri nom, vysku... ale skor o povahe, co nie je pokazena dnesnym svetom, ktorym hybu len peniaze, sex, alkohol...vies, proste chcem cloveka, co budem pre neho vsetkym a nie len sexualnym objektom, ako sa mi to doteraz viac krat stalo... som asi trosku viac romanticka, aj ked realistka... a to sa uz asi v dnesnej dobe nenosi..:(( ..alebo sa jednoducho stretam s tymi nespravnymi ludmi...

elablue

Sabina a ake mas predstavy o partnerovi?Lebo zase netreba byt prilis narocna ale zase ani sa uspokojit s hocikym mozno hladas muza akych je uz malo aspon to bol aj moj pripad preto som si nasla frajera neskor no ale aspon konecne splna moje predstavy.

tereza1978

tazko radit.ak budes mat 44 rokov zistis ze idealny chlap neexistuje.kazdy ma v sebe nieco dobre i zle tak ako my zeny.tak drzim palce na vyber toho spravneho.