Mam taky problem mam welmi male prsia skoro ziadne a su spicate..take zdute..skoro stale..newiem si s tym rady..mam chlapca a chcela by som s nim mat sex ale takto sa to neda..mam z toho komplexy..su na to nejake tabletky aby sa to zmenilo?ak ano ake?..alebo s tym mam ist k doktorke?..je to skoro rownake uz rok..mam 16.:( thx
priliš malé prsia
Ja mam 19 rokov a prsia take male ze by sa musel fakt stat asi zazrak keby narastli.:(
Neviem co by bolo najlepsie,mozno skusim decolen ale to neviem ci neni nahodou vyhodeny peniaz
nevie nikto o nejakej normalnej antike,co by mohla pomoct?
Ani ja to neviem.Ako to poznate???
tym 2 som myslela dvojky
a ako viete ake mate cislo?(myslim tym ked niekto povie..mam 2 prsia)
hmmmm?????????????
Ahoj, a mozem vediet ake to boli tabletky, ktore ti tak zabrali? Ja mam pekne dvojecky, chcela by som ich o cislo vacsie, lebo som dost vysoka :-) Dik
Ahojte, len taksa nudim v praci a vidim svoj niekdajsi prob. Mam silikony, mala som 20 a videla som sa uplne plocha. Kamos ma fotil, aby som sa videla, ale ani to nepomohlo. Tak som si ich dala namontovat a teraz (29) hrozne lutujem. Zavidim kazdej babenke jej akukolvek vlastnu hrud. Ak mozem pomoct tak takto a to mi ver: AK SI MYSLIS, ZE S TVOJIMI PRSIAMI JE NIECO V NEPORIADKU, TAK SI ESTE NIE ZRELA ZENA, PROSTE PUBISKA, AJ KED MAS VIAC AKO 25, A VER MI, MUZI TO NEZNASAJU. pa
Nie!
prsa ti nenarastu, akurat sa naucis pit pivo a narastie ti brucho...hlupost!
heeeej.. s tym pivom je to pravda?????