Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Treba mi chlapa

Príspevok v téme: Treba mi chlapa
tinka20

je zrejme ze asi potrebujem chlapa ako sol, dva roky som sama, mam 18, som mlada baba a kazdy mesiac ked mam plodne dni mama uplne chut, nepoviem ze na sex, lebo som este panna, ale minimalne na dake dotyky a maznanie a tak. mam dni ked mi je v pazi ci mam chlapa ci nemam, som spokojna a vesela a uzivam si zivota. mam dni ked ma chyta depka zo samoty a nudy a tuzby po nejakej intimite, a proste zavidim kazdemu spokojnemu paru, lezim v posteli a chce sa mi revat. mam dni ked by som skocila po kazdom. poviem vam neni som spata, som pekna, som atraktivna ale neviem si nikoho najst... mam kopu veci na co by som sa sustredila najradsej, ale neda sa lebo nemam s kym o tm hovorit, nemam sa s kym tulit ani nic... chodila som chvilu von s chalanom, presta sa ozyvat, a hotovo. ide ma roztrhnut. CO mam prepana robit?

Sejla

Haha Tinka, to si asi trochu zle pochopila:D máš moc povrchne myslenie zrejme... Asi aj to bude dôvod prečo sa ti prestal tamten ozyvat

sweater*

chces povedat ze mas problem najst si chalana na sex? tomu neverim. ked nepoznam chalana co by mal problem najst si "milenku" tak dievcatu musi stacit lusknut prstami a je vybavene...

dafaq

ved zijes len raz, daj si inzerat.. ale tu ti to zmazu rychlo, takze musis mat stastie aby si to niekto stihol precitat..

odpovedam

tinka, vystrih a kratka sukna je zase len o tom, ako posobis zvonku. V prispevku pises, ze si atraktivna. a ja ti pisem, ze na to sa nesustred. Ani na hladanie chlapa. Buduj si sebavedomie, slusne vystupovanie, inteligentne spravanie. Tym zaujmes viac. To, ze si pekna predsa kazdy vidi. Snaz sa vidiet vo veciach hlbku. Naucis sa tak aj lepsie ovladat stavy, kedy po chlapovi tuzis. V prvom rade musis byt vyrovnana sama so sebou...