je zrejme ze asi potrebujem chlapa ako sol, dva roky som sama, mam 18, som mlada baba a kazdy mesiac ked mam plodne dni mama uplne chut, nepoviem ze na sex, lebo som este panna, ale minimalne na dake dotyky a maznanie a tak. mam dni ked mi je v pazi ci mam chlapa ci nemam, som spokojna a vesela a uzivam si zivota. mam dni ked ma chyta depka zo samoty a nudy a tuzby po nejakej intimite, a proste zavidim kazdemu spokojnemu paru, lezim v posteli a chce sa mi revat. mam dni ked by som skocila po kazdom. poviem vam neni som spata, som pekna, som atraktivna ale neviem si nikoho najst... mam kopu veci na co by som sa sustredila najradsej, ale neda sa lebo nemam s kym o tm hovorit, nemam sa s kym tulit ani nic... chodila som chvilu von s chalanom, presta sa ozyvat, a hotovo. ide ma roztrhnut. CO mam prepana robit?
Treba mi chlapa
inac to by som aj ja presne potreboval, len dievca na tulenie, ziadnu frajerku, niesom totiz za nahodne sexovacky na toalete...
...no, ono by to bolo asi lepsie tym chlapom z tvojho okolia ukazat. vies, lepsie raz vidiet ako 100x pocut. byvas de?..)
neviem si predstavit ako to vy zeny viete vydrzat, to sexualne napatie ked vo mne vrie... tak si mala chalaniska nejako nasmerovat, mozno si posobila nejako chladne, takze sa o nic nepokusal :)
Tak ho nabudúce schyt a znasilni :) prípadne chod na disku tam sa po sebe všetci liepaju
jedine co ja praktikujem ze si vecer lahnem a predstavujem si :D to je fajn... :D
nu a zial si prdel nerobim proste je to tak... teraz co som bola s tym chalanom vonku tak akoze ma zavolal debil na prechadzku, nakoniec sme sli na trojhodinovu turu, ale tak dobre, vytrpela som to ez reci lebo som cakala ze nieco z toho bude potom ... a nic, len ze ahoj a cau :P
nie som povrchna, ale doteraz som sa psravala normalne, v pohode, nic som neriesila a co mi je to platne???
vysvetlite nietko chlapom z mojho okolia prosim vas co maju robit...
pravdu povediac, aj mne uz chyba fyzicky kontakt zo zenou, uz je to dost dlho... a take ze samouspokojovanie praktikujes?
teda difca, to sisi nasla dobre drevo..))po 4 mesacoch a nist...
ach jaj. mat tak o 40 rokov menej , uz by si mala moj mail a cakala pri mileticke kedy ta nalozim do auta...)))
prepac..len sranda..)
to vazne nemozes natrafit na chlapa alebo si s nas prdel robis?
nevravim ze len na sex, aj ked hormony by mozno povedali daco ine, no nie som ten typ co by chcel cakat do svadby prepana .... vseobecne chalan, a ani by sme nemuseli riesit pane moj ze bla bla milujem ta, ale niekho, komu sa ja budem pacit, on sa mi bude, nebude sa hanbit a normalne ma chyti... za zadk, za pas, da mi pusu... a taaak no
a nemam povrchne myslenie paneboze, ale je na tom nieco zle ked mi chybaju dotyky a pod.? boze moj prvy frajer (a zatial aj posledny) sa nedopracoval za 4 mesiace ani ku normalnej puse!!! ja nie som MNISKA!