Ahojte...
mám taký malý problém... mešká mi menzes. Minulý mesiac som ho dostala prvý krát. 7.februára. Prešlo asi 5 dní a on prestal- úplne pohoda. Ale teraz mi už 3 dni mešká... a bojím sa že nebudem mať v škole vložky a on mi začne... vedeli by ste mi poradiť? Prečo mešká? Je možné si ho vyvolať? ( žiadne lieky ani injekcie a pod.. proste niečo čo mám doma ;D)
Meškanie
*keď sme pri tých kalendároch
Mne druhá meškala aj 2 mesiace, je to normálne. Nos si vložky a náhradné nohavičky so sebou a bude všetko v poriadku :)
Keď sme pri tých aplikáciách, ak máš telefón s androidom, tak ja odporúčam appku play.google.com.
Ahoj,
kedze cakas este len druhu menstruaciu, je uplne normalne, ze ti moze meskat. Si este velmi mlada a tvoje telo teraz prechadza mnohymi zmenami. Kym sa ustalia hormony v tvojom tele (a vsetko sa nastavi "na organizmus dospelej zeny"), tak to moze chvilku potrvat. :) Ak si chces viest svoj menstruacny cyklus online, tak mozem odporucit kalendar na www.zienky.com (pripadne facebook aplikaciu: apps.facebook.com ). :)
to je normálne že ti mešká, može ti meškať aj 1-2 mesiace. A vložky si pre istotu nos stále zo sebou.