Nechce mi žrať korytnačka...

Príspevok v téme: Nechce mi žrať korytnačka...
Sabii

Mám jeden problém s vodnou korytnačkou... Už dlhšiu dobu mi nechce žrať, kúpili sme jej aj tých sušených červíkov, aj granulky a aj kuracie srdcia... Neviem čo s ňou je, nevyzerá choro, alebo že by jej niečo bolo... Všetko v pohode až na to že nechce žrať. Má cca 5 mesiacov. Sestra mi hovorí že s ňou mám isť k veterinárovi, ale ja si myslím že je to dočasné a potom to prejde. Ale preistotu píšem na toto fórum aby ste mi poradili. Takže za každú vašu odpoveď vám budem vďačná... :)

koritnacka man

Ďakujem vaše radi mi pomohli a mam radu keď ste si kúpili korytnačku a mate ju dom a nežerie skúste viac druhov krmiva pre korytnačky a aj normálne mäso a skúste jej dávať jesť každé poobede nad hlavu keď sa naje prví krát už bude jesť normálne

Deria

Ked zviera prestane z nicohonic zrat, signalizuje to vzdy, ze nieco nie je v poriadku. Nespoliehaj sa na rady na fore a chod s nou k vet. Symptomy su niekedy uplne rovnake s tymi, ktore pocujes od inych a pritom to moze byt celkom nieco ine, nez si myslis. Nikdy netreba cakat dlhsie nez 2 dni, takze sup k vet.
Co tu casto citam, mnohi chcu zvieratko a ked su im naklady nan vysoke, nevedia ako dalej. Moja suseda mala jastera, ktory potreboval stale svetlo/teplo ale ze setrila elektrinou, zvieratko ochorelo a uhynulo. :( Exoticke zvierata maju väcsie naroky, nez nejaky pes ci macka.

simona cabanova

Mam ten isti problém tak som šla k veterinárovi a ten mi povedal mam jej dať tu červenú lampu a dať ťeplejšu vodu a dať alebo kupiť vitamíni gt3 alebo gb3 a bude pohode a kukni jej no tak trochujej zmackni pancier a jak ho ma meki chot ku veterinarovi.a k tej cervenej lampe aj bielu tak ahoj

12344

Ja mám dve malé vodne korytnačky.
Jedna pekne od kedy ju mám papá len jedny vybrané granulky pre korytnačky (raffy Baby-Gran) od kedy ju mám nič iné okrem tohoto nechce. A tá menšia keď som ju dostala nejedla vyše mesiaca. Potom sme jej skúšali dať rôzne veci a jedine čo jej zachutilo bola veľkonočná šunka, ktorú veľmi dlho papala lenže teraz opäť už vyše dvoch mesiacov nepapá a neviem do nej nič dostať.