Zdravim. Co si myslite o kariere cez postel? Nie je to v dnesnej dobe nic nezvycajne, no chcela by som vediet ako sa moze citit zena, ktorej sef naznaci, ze tymto sposobom ziska pracu a nakoniec sa mu podvoli. Ptiklad zena ma 25r on 55r. Vieme dobre, ze dnes si najst pracu a hlavne dobre platenu pracu je velmi tazke. Zeny ak ste nieco take prezili napiste.
Kariera cez postel
Presne v takej situacii som ja teraz, neviem co mam robit :/ mam 26r som absolventka VŠ, on asi okolo 60 a predomnou bud skvela kariera alebo urad prace...
V Amerike by zeny maly miliony a tu asik dlhe sudne pojednavanie a po rozsudku velke sklamanie
BoraDora presne tak! zdielam rovnaky nazor v dnesnej skazenej dobe je to bohuzial tak..nestava sa to vsade ale ked sa clovek uz dostane do takej situacie..tak nikdy nevies.. psychicka ujma je mozne prehnane tvrdenie, ak tam nefiguruje jej priatel, manzel atd a nechce ho podvadzat..radsej pekna mudra vzdelana, ktora to zuzitkuje v praci ako mudra, vzdelana za pokladnou v supermarkete..
Panelák ?
Povedala by som, ze najhorsie je to pre zeny,ktore su pekne a vzdelane no nemaju znamosti a nemaju peniaze. Ma na vyber bude ano alebo nie. Ak ano tak bude mat pracu taku aku vzdy chcela a peniaze atd... no akurat tak mozno psychicku ujmu ale to prezije. Ak sa na to neda moze prist domov a hladat si na internete dalsie volne pracovne miesta a boh vie mozno aj nieco najde. Je to smutne
Ja si myslim, ze tymto sa zo zeny stava slapka bez hrdosti, lebo tu ide o sex za peniaze...
dafaq teraz si sa sam presvedcil ze aj ked je vola akokolvek silna, niekedy to nutkanie cloveka stejne premoze :). ale stejnak si sa polepsil, uz necitam po tebe prispevky na 3/4 strany :). skladam poklonu
som chalanisko. najhorsie ze cim som starsi tym viac vnimam aky je ten svet skazeny, ale hrozne moc, a to niesom ziadny svatusik. do slaka pomaly stracam nadej ze si najdem partiu podobnu mne, co nesexuju "za" cokolvek, a niesu kazdy vikend dogrcany a dochcany niekde v parku... to je ozaj take tazke?
sweater*
ty si zena ci muz? :D
ale pozoruhodna taktika no, klobuk dolu :D
este to natoc tajne na pasku a potom od neho tahaj prachy s tym ze ak ti neda na dovolenku v karibiku pustis to jeho zene... ci pockat to nevymyslame pokracovanie argentinskej telenovely?