Vysadenie Alventy + Kventiaxu

[zruseny22]

Luciano, psychiatricka, ku ktorej som zacala chodit je jedna bezcitna, arogantna zena. Preto si lieky vysadim sama, uz ju nechcem nikdy vidiet.
Vcera som Alventu nemala, dnes zo 150 mg som si dala 75 mg. Ostanem na tejto davke asi tyzden, potom vysadim uplne. Dnes zacnem aj s vysadenim Kventiaxu- zatial znizim zo 150 mg na 100mg vecer.

luciano

Lieky by si mala vysadzovať pod dohľadom psychiatra - ten ti určí najlepšiu stratégiu postupného vysadzovania.

Ddana

Kventiax som vysadzovala po 1/4 asi týždeň , keď bolo dobre, znížila som znova, keď nie, pokračovala som v rovnakej dávke.

[zruseny22]

Lindi, mne Alventa nepomaha a mam pocit, ze ani Kventiax, preto ich chcem vysadit. Na co to uzivat, ked to nepomaha. Xanax uzivam asi mesiac, menej, ale mam pocit, ze sa mi zacina robit z neho prolaktin. Alventu aj Kventiax beriem rok, napriek tomu mi je psych.zle, myslienky na smrt aj tak.. chcem to vysadit.

linda55

Ja som vysadzovla 300mg Alventy pred mesiacom, brala som pol roka. Tak ako sa ide hore, tak sa ide aj dole.Alventu znížila o 75mg, na týždeň. Potom som po týždni znovu brala len 75, až som to úplne vysadila. Ale nebolo to dobre, vrátila som sa k Citalecu so Xanaxom.
Alventa mi narobila galibu,bolo to treba vysadiť po 3och mesiacoch.Cítim sa veľ mi slabá.