dobrý deň, prosím vás neviete mi vysvetliť prečo už druhý mesiac som nedostala menštruáciu? minulý mesiac som dostala vyvolávačku po ktorej mi to prišlo do 5 dní a teraz po mesiaci zase nič a mešká mi to už týždeň..lekár mi pred zhruba 2 rokmi robil aj hormonálny profil a bola som v poriadku, tiež preventívka u všeobecného aj u gynekológa bola ok, tak kde môže byt problém? mám 21 rokov..dosť ma to trápi, prosím o nejaké názory
Znova mi to mešká
Ahoj.. bohužial mám podobný problém.. V lete mi takisto robila vyšetrenie a vraj som v poriadku.. vyvolávačku mi pichla pred mesiacom a stále menštruáciu nemám..snažim sa nestresovaž, ale ked ani neviem či je to možné teraz :D . inak mám 18 rokov.
nie, žiadne..a čo by to mohlo byť vlastne? k lekárovi sa dostanem až vo štvrtok..
Znova si daj urobiť hormonálny profil
Silné antibiotiká si nebrala?
nešportujem skoro vôbec, len cez semester mám v škole telesnú..a stresy..no neviem, skončilo mi skúškové obdobie a to samo o sebe je dosť na nervy, plus dlhodobý problém v rodine..a aj ma občas boli trochu brucho posledný týždeň (len trochu, nikdy nemám bolesti, len taký mierny tlak) a mám citlivé bradavky na bolesť, ale aj tak nič..prudko som neschudla..
nemas stresujuce obdobie alebo nesportujes vela?
Neschudla si prudko?Nemas privela stresu?
Jedine ist znova ku gynekologovi. Preventivka nestaci, tam vela o hormonoch nezisti. Za dva roky sa mohlo vselico pomenit.
a čo my vieme??
ma preventívke som bola zhruba pred mesiacom