Dobry den, dneska som bola na vysetreni EKG a v lekarskej sprave sa uvadza veta \"zachytene 2 monotop. KES.\" Vedel by mi niekto povedat co to znamena?
Vyznam skratky z vysetrenia EKG?
Na intímnich partiach sa mi viskitli dáke čierne virášky a tečie s nich niečo biele
no toto, asi mi preplo... nevadi :) bolo to EEG, jasne :) tak nic :)
Dobrý deň,bola som na prehliadke a robili mi aj EKG.Chcem sa spýtať,je možné,keď sa ma sestrička spýtala počas EKG,na údaje o sebe/Váha a výška/,že sa pri rozprávaní môže zmeniť,alebo môže byť nie presné EKG,alebo pohybom hlavy,keď ležím? Všeobecný lekár mi do správy napísal SR,ASprav.,f85/min.,PZ vo V3-4,PQ 126m/s,QRS 90ms,QTc 437ms,ĽZHB,inkompl.BPTR,nešpecifické zmeny repolarizácie čo to znamená...môže a vie všeobecný lekár čítať EKG,či musí mať špecializáciu?hrozí mi niečo?mam 26 rokov tlak 105/70 je to nízky tlak,či ešte v norme?ďakujem
katka ale to tvoje asi nebolo EKG ( elektroKARDIOgram ) ale EEG :) ( elektroENCEFALOgram ) :))
ahoj, ked uz sme pri EKG, uz dlho ma trapi jedna vec, Beta zaznam, co to znamena? okrem vysvetlenia,ze moj mozog nevie oddychovat,akokeby som vkuse riadila lietadlo ci co..a ze to ma velmi malo ludi.. ako to riesit,ci liecit? moze to mat suvis so psychickymi problemamy???????????????????????? ma to tak aj moja mama. Velke diiiik
je to monotopna komorova extrasystola,nie je to nic vazne,ma to vela ludi