caute, chcem sa spytat myslite ze je riskantne pouzit do mojej diplomovky cast inej z ceskej a polskej skoly ? samozrejme s prelozenim do slovenciny, jedna sa o takmer 2/3 praktickej casti, viem ze sa to nema ale tlaci ma cas
Diplomovka
malu zhodu percent na obhajobe nik neriesi, u nas mali 20 percent a nik to neriesil. dolezite, ako si ju clovek obhaji a ci sa vyzna v problematike.
2 xxy neni pravda mozes mat zhodu aj 90% zalezi na type prace... napr my sme mali nejaku konstrukciu ako diplomovku a to ze niekto opisal teoriu dal vela citacii a nakoniec mu vyskocilo 50% zhoda tak sa len kukli paprdovia ze kde bola a hotovka... ale je pravda ze naj je mat 0% zhodu a clovek ma pokoj
zhoda byt moze, ale kedze sa jedna o individualne prace, tak zhoda moze byt iba do urciteho percenta.. nie je mozne mat viac ako 50 percentnu zhodu s niekym, koho pracu si v zivote nevidel, pokial pracujes bez kopirovania druheho. a ked kopirujes, tak si to aspon napis vlastnymi slovami a je to.
2 winki odkial mas ze nemoze byt zhoda???? zhoda moze byt akurat sa potom o tom rozhoduje vyssie ze ci je to v relevantnej casti alebo nie... si myslis ze ked niekto z paprdov pise knihu pre tudentov tak to ma cele z vlastnej hlavy?
ja by som to opisal ale s volnym prekladom, proste ze vsetko by som napisal vlastnymi slovami... zisti si z akeho roku je ta diplomovka z ktorej opisujes... a potom sa spytaj u vas na katedre od kedy sa davaju prace do systemu ak je ta diplomovka podstatne starsia tak snad to v systeme ani v polsku nieje
Nechceš predsa získať titul ppodvodom ako väčšína vysokoškolákov
aky cas ta tlaci? diplomovky sa odvzdavaju v maji, tak makaj a nepodvadzaj...