ahojte... už dlho rozmýšľam ze sem napíšem no len teraz som sa k tomu odhodlala ....veľmi sa trápim a nemám ani chuť žiť.. všetko navôkol má ubíja..všetko to zacalo nástupom na strednu ( už aby skončila :( chcem ísť s tadeto preč kde má nikto nepoxna) taa veľká zmena na mňa je moc viac učenia povinnosti nový kamaráti ... je to ťažké trápi má hlavne to že nemám poriadnych pravých priatelov ktorým by som sa mohla zdoverit zo svojimi pocitmi...mam plno kamarátov no až tak veľmi sa so mnou nebavia nepatrím do ich skupiny a nemám s nimi ocom rozprávať a ani ma moc nemajú radi nikde má nevolaju ani nič skoro vôbec nechodim von sedím doma zatiaľ čo sa iný bavia a seru na mňa... môžem ... takýto život. určite je chyba vo mne som asi divna a možno má nemajú radi aj preto lebo nepijem nefajcim, nebaví má sedet za facebookom, nemám ftajera atď. ale ja som rada že to nerobím nechcem robiť čo ostatný.. preto vás prosím o pomoc... čo mám robiť ??? nevladzem takto žiť,.......
Problém v živote..
NO EXPECTATIONS = NO DISAPPOINTMENTS
práveže určite nie!!
Zostaň sama sebou, zostaň taká aká si! Na strednej som aj ja a nemám tam skoro vôbec priateľov. Max takých 3-4, ktorí tiež nestoja za veľa ale aspoň sa mám s kým rozprávať aj keď nie o osobných veciach ale normálne o škole a tak. Tiež mi chýbajú kamaráti ktorým sa môžem so všetkým zveriť ale určite si kvoli tomu nebudem zakladať FB, nebudem chodiť na diskotéky, fajčiť a chlastať.
Len preto aby som zapadla ?! To kde žijeme!
Steli, ži ďalej ako žiješ, buď hlavne sama sebou a kašli na to.. :) Ani ja nikoho nemám a celé dni som doma ale mám asi to šťastie že som potimista.. :) alebo skús niekam vybehnúť, keď sa budeš usmievať a pozitívne myslieť, všetko bude hneď krajšie.. :)
Nikdy neľutuj, že si v živote niekoho spoznala:
Dobrí ľudia ti dajú šťastie...
Od zlých ľudí máš skúsenosti...
Tí najhorší ti dajú lekciu...
A tí najlepší spomienky...
Takých je nás viac :) Čo robiť? Hmmm... zvykaj si na dnešnú dobu.
Aj ja som hľadal priateľov a aj som našiel. Veril som im, mal som ich rád a nakoniec vždy zostanem sám. Musíš sa postarať sama o seba. Skutočného priateľa možno nikdy nenájdeš. To, že nefajčíš a nepiješ je super :) Ani mňa tieto zlozvyky nejako neoslovili no v dnešnej dobe ak nefajčíš alebo nepiješ nie si človek. Ak neklameš a nevyužívaš tiež nie si človek. Ostáva ti jediné byť outsiderom len vo svojom srdiečku a navonok sa správať presne tak ako tí ostatní. Nájdi si frajera, urob si profil na FB, vymetaj diskotéky... Ináč neprežiješ :)