Bojim sa ist k zubarovi

Príspevok v téme: Bojim sa ist k zubarovi
wewa689

Dobry den,prosim vas o radu,mam velmi znicene zuby naposledy som bola u zubara minuly rok..od vtedy sa tam bojim ist lebo my povedal ked pridem tak my bude liecit zuby lebo ich ma velmi odvapnene ,derave,ale iba horne zuby ,dole nie..velmi sa bojim ..nemate aj vy niekto podobny problem?co znamena liecit?nechcem zazit vytahovanie nervov,dost ma to boli ked zakusnem az ma tak mikne strasne ma to boli ..bojiiim :(

wewa689

no ale je to divne ,lebo horne zuby asi 5 mam hned hore na zube trocha odvapnene a tento iba na spodu odvapneny a dervy vo vnutri aj.

wewa689

iba tento zub ma boli ,teda asi to bude z toho vacku..lebo ked si prilozim prst a pritlacim nad ustamy tak to tam mam citlive ..to bude si tym hnisom vo vnutri kanalika ..

Cindy35

co sa bojis? ber to tak, ze zubar je ako opravar. spravi ti len sluzbu, ktoru si objednas a budes s nou suhlasit.

daj si dopredu od neho vysvetlit co navrhuje a ak sa ti nieco nepozdava, nemusis suhlasit ale zajst na konzultaciu aj za inym zubarom.

ber to tak, ze ty si klient a objednavas si zdravotnicku sluzbu. keby sa takto pristupovalo k zdravotnictvu, niektori lekari by rychlo zmenili drzy pristup ku klientom

annonnym

mala si si ho nechat liecit uz vtedy

neboli to, trhat nervy ti uz nebude, kedze pises, ze ten zub je uz odvapneny, to znam. ze uz nie je vyzivovany, cize nervy ti uz odumreli sami, pravdepodobne dosledkom toho hnisu pod korenom co mas

liecba spociva v tom, ze ti zubar precisty korenove kanaliky takym tenkym drotikom, cize ti otvori zub a dostane sa az po koniec korena,potom ti necha ten zub mozno na jeden den otvoreny, aby vytiekol hnis, potom ti bude davat do tych kanalikov take pasty a lieciace plomby, aby ti liecil ten koren

wewa689

aha..ale ja som bola min.rok u zubara a on my ho videl ze ho tam mam taky..a povedal ze mi uz nebude trhat ale liecit zuby..a ked by som ho aj mala ,bude to boliet ked my s nim bude robyt? :(

annonnym

wewa ty si vidis po koren????? ze vies ze nie je "az tak"zahnisany /bodaj by to tak bolo, aspon by ti ucinkovala injekcia/

ten vacok je hnis, ktory sa tlaci od korena smerom nahor, cize nemozes vediet kolko hnisu mas po korenom

wewa689

nemam ich az tak strasne,iba ich mam odvapnene horne zuby a na jednej strasne nad zubom mam malinky vacok..nemam ho nejak moc hnisavy a neviem co este..mam ho pokazeny a odvapneny..nic viac ..u zubara som objdnana ale bojim sa k nemu ist..tak preto tu pisem ,som chcela popredu vediet co a ako..ci nema niekto podobny problem..ale vsetci ste asi zdravy noo :(

annonnym

agneess nie je to pravda, ze stale ucinkuje injekcia, v urcitych pripadoch ak je ten zub skutocnezanedbany, zahnisany,,, kvoli hnisu sa nedostane ucinna latka tam kde ma! to je fakt

ale mala, by ist hned zajtra ku zubarke, neviem na co caka, mozno na zapal srdcoveho svalu, alebo pod.!