ahojte som odoslana reumatologom na hospitalizaciu do Nurch Piestany pre pretrvavajuce bolesti kolien, mam 26 rokov. som poistena. vraj tam stravim 2 tyzdne ako to tam chodi? a za co sa plati? dakujem
Nurch Piešťany - ako to tam chodi, vase skusenosti?
jo-ja ano citala som si uz ich domaci poriadok pre pacientov, ibaze ja fajcim aj ked nie vela len 3-4 denne tak sa tam s tym musim rozlucit, citala som ze je to tam prisne zakazane. Hlavne je aby mi pomohli ohladom mojich bolesti, uz sa to neda takto ambulantne riesit a poptritom chodit do prace.tam ma vysetria celu
a plati sa len za nadstandart ako napr. nejake elektrospotrebice, ale za zakladne veci ako fen a nabijacka na mobil sa nelpati
precitaj si na stranke NURCHu www.nurch.sk
prvy krat tam mozes byt aj 3 tyzdne kym urobia vsetky vysetrenia a budu mat vysledky, a nezabudni plavky na cvicenie v bazene
pia,prvy krat sa vacsinou chodi na dva tyzdne,to je normalkamza ten cas ta dokonale vysetria od hlavy po paty:)
pia a ked tam pojdes,zbal si najma teplakove supravy,lebo raz ked som tam bola,moja spolubyvajuca tam prisla ako do nemocnice,len s pyzamom:)a kedze ranajky,obedy a vecere sa podavaju v spolocnej jedalni tak si chudiatko nemala co obliect:)
pia-dostat sa tam nie je take lahke a hlavne nejde to tak rychlo:)
ja cakam na ambulantne vysetrenia bezne aj 4-6 tyzdnov:))ale raz ked to bolo akutne ma tam objednavala nefrologicka tak ma tam volali hned za tyzden.Ale ja uz tam mam svoju reumatologicku,takze vie o mne a idem vzdy k nej...teba musia objednat na nove vysetrenie a myslim ze nie si akutny pripad tak to asi nejaky cas potrva...