Nurch Piešťany - ako to tam chodi, vase skusenosti?

pia

jo-ja ano citala som si uz ich domaci poriadok pre pacientov, ibaze ja fajcim aj ked nie vela len 3-4 denne tak sa tam s tym musim rozlucit, citala som ze je to tam prisne zakazane. Hlavne je aby mi pomohli ohladom mojich bolesti, uz sa to neda takto ambulantne riesit a poptritom chodit do prace.tam ma vysetria celu

jo-ja

a plati sa len za nadstandart ako napr. nejake elektrospotrebice, ale za zakladne veci ako fen a nabijacka na mobil sa nelpati
precitaj si na stranke NURCHu www.nurch.sk

jo-ja

prvy krat tam mozes byt aj 3 tyzdne kym urobia vsetky vysetrenia a budu mat vysledky, a nezabudni plavky na cvicenie v bazene

pia

a co sa tyka dlzky pobytu? lebo chodim do prace apracujem ako ucitelka tak by som mala nahlasit aby ma mohol kto zastupit ze kolko dlho budem prec, musi to byt az dva tyzdne?

pia

ni-ka: aha jasne, ja som si myslela ze mi zavolaju hned na druhy deen :) hmm no oki tak uz viem a jasne teplakovu supravu myslim na nu, bolo by divne chodit stale v pyzame :)tak ti dakujem za informacie.

ni-ka

pia a ked tam pojdes,zbal si najma teplakove supravy,lebo raz ked som tam bola,moja spolubyvajuca tam prisla ako do nemocnice,len s pyzamom:)a kedze ranajky,obedy a vecere sa podavaju v spolocnej jedalni tak si chudiatko nemala co obliect:)

ni-ka

pia-dostat sa tam nie je take lahke a hlavne nejde to tak rychlo:)
ja cakam na ambulantne vysetrenia bezne aj 4-6 tyzdnov:))ale raz ked to bolo akutne ma tam objednavala nefrologicka tak ma tam volali hned za tyzden.Ale ja uz tam mam svoju reumatologicku,takze vie o mne a idem vzdy k nej...teba musia objednat na nove vysetrenie a myslim ze nie si akutny pripad tak to asi nejaky cas potrva...

pia

este otazka ako to funguje, oni by mi mali zavolat z NURCHU??? vcera im poslala moja reumatologicka vraj mail, a oni mi mali zavolat, zial cakam cely den a nic...