Ahojte. Chcela by som sa spytat, ci by mi niekto vedel poradit ohladom mojho problemu. V poslednej dobe dost uvazujem o navstve endokrinologicky, pretoze od viacerych ludi som pocula ze vsetky moje problemy mozu byt sposobene zlou cinnostou SZ. Nikdy som nemala vaznejsie zdravotne problemy, su to skor veci, ktore mi sposobuju iba komplexy.
Uz od zaciatku puberty bojujem s nadmernym potenim. V lete som vonku len 5 minut asom mokra- chrbat, tvar, podpazusie, dokonca sa mi potia nohy medzi stehnami, je to naozaj velmi neprijemne, nosim iba cierne oblecenie aby to bolo co najmenej vidiet, hanbim sa , ked si utieram tvar :( co je horsie, potim sa aj v zime. Pod bundu si dam iba tricko, kym som vonku to je fajn, ale vojdem do autobusu a v momente ma obleje pot.
Druhym problemom je strasna unava. V noci spim aj 9 hodin a som stale unavena, stale zivam, dokonca spim este poobede dve hodiny a aj tak mi to nestaci. Som slaba.
A tretou vecou je mierna nadvaha, pri vyske 169 cm som v januari vazila 75 kil, teraz som schudla 3 kila, ale vaha nie a nie sa pohnut dole. Papam iba same zdrave veci, bielkoviny, mliecne vyrobky, tmave pecivo,zeleninu, pijem vodu a kazdy den cvicim 30
Min kardio a potom posilovacky z vlastnou vahou. Mam velmi pomaly metabolizmus.
Prosim poradte mi :( mam 20 rokov, som mlada a zufala.. Chcem si uzivat leto bez potenia a bez skryvania sa pred slnkom a chcem byt plna zivota.. Kto ma akekolvek rady, skusenosti, budem vdacna.
Pekny den!