Smutok a Motivacia

Príspevok v téme: Smutok a Motivacia
4everalone

Mam 20 rokov som stále sam a posledný rok mam veľmi taške obdobie nič ma neteší všetko ma nudí z ničoho nemám radosť a mam často depky . aj keď dostávam často komplimenty že som inteligentný myslím si že to je moje prekliatie lebo sa nad všetkým zamýšľam a som s toho len smutný , takmer všetci kamaráti odišli na vysoké školy na intraky do prace a podobne nemajú nanič čas nemám s kým zmysluplne tráviť čas ..chalani v mojom veku by mali mat vzťah no ja som sete žiaden nemal a ani moc neverím že budem mat sade počujem len nie alebo to skončí len ako kamarátstvo .Taktiež mam problémy doma môj otec strieda obdobia kedy sa ku mne sprava ako k 5 ročnému s obdobiami kedy je agresívny , z mamou nemám takisto dobrí vzťah .. mam brata ktorí je odo mňa starší a dá sa povedať že ho máju račej vo všetkom rsp môj názor nerešpektujúci jeho názoru dávajú váhu ako by to bolo svete , a hra sa na môjho otca dáva rady ako ma vychovávať a všetko mu to hlcu . jedine čo ma drží je moja veľmi dobra kamarátka . s ktorou mam perfektný vzťah ,no keď si predstavím fakt že bude mat priateľa a nebude sa mi toľko venovať som s toho ešte viac smutný no a keď som často smutný a v depresii začínam sa s nou háďat a vybíjam si to na nej no nechcem ju stratiť !!! poslednú dobu nemôžem ani spávať keď si ľahnem do postele začnem rozmýslať nad vecami čo a prečo to nieje tak alebo tak a som s toho ešte viac smutný a deprimovaný , nemám žiadnu motiváciu kráčať ďalej keď s každej stráni mi hádžu len polena pod nohy som v koncoch nikde ma nepodržia a neviem ako sa s tejto situácie dostať , prosím len mi neraďte rôzne aktivity pravidelne chodím do posilovne a na prechádzky či bike . no keď sa vrátim domov a nemusím na nič myslieť začnem zase uvažovať nad hlupostiami a byt smutný . po rozume mi chodia fatálne myšlienky a to nechcem . prosím kto si niečim podobným prešiel alebo mi vie poradiť ? ako ďalej ako sa motivovať a nebyť taký smutný