Ahojte všetci...Mam 24 rokov a potrebujem pomoct.Mám príšerné záchvaty paniky.žalúdok mam stále stiahnutý, tá uzkosť sa nedá vydržať a stále si namyslam ze dostanem infarkt.tlak mam okolo 150/90 a tep mam okolo 120 a vyssie...od ráda do večera prezívam takéto stavy...vsade sa píse ze panický záchvat trvá najviac 20 min ale ja to mam stále..liecim sa na to uz vela rokov a teraz mi zmenili lieky, beriem elyceu a xanax...Najviac ma trápi ze som este k tomu strasne nervozna az tak ze ma ide doslova roztrhnut a odnasaju si to ludia ktorí za nic nemozu...rozculi ma kazda malickost a z kazdeho problemu robim katostroficke scenáre a zavery a nic ine nerobim len kricim som nervozna a mam prisernu úzkost a k tomu sa mi este aj zle dýcha...zo vsetkého mam strach,staci ked idem do obchodu uz chytím paniku ja si uz fakt neviem rady pomozte mi prosim budem vám veeelmi vdacna....
ĎAKUJEM MAJA
Panicka porucha
Cau,no ja mam uz vyse roka panicku poruchu s komorbiditou soc. fobie a tiez som cele dni prezival strasne muky,nieco podobne co pises aj ty...no a uzivam seroxat ktory mi pomohol .,mam niekedy este uzkost ked sa vyskytne nova ,nepoznana situacia ale prezijem to a potom je to uz fajn...