Mali ste uz taky pocit ze ked ste sa rosisli zo svojim partnerom a naldalej ste ho lubili ze ste si myysleli ze uz lepsi neexistuje a nikdy ineho uz nenajdete takeho dobrehO?Lebo teraz som vtej situacii a ja si to naozaj myslim ze lepsieho nenajdem fakt pomozte...:-((
MALI STE UZ TAKY POCIT??
ak mam napisat vlastnu skusenost o ybvalom som si myslela, ze nenajdem lepsieho a neverila som ze by mohol byt aj niekto lepsi v sexe. teraz mam dva roky noveho (vlasten stareho uiz,a le po byvalom noveho) a ver mi, ze po case ako som si ymslela, ze lepsieho nenajdem, tak to bol omyl, nasla som ovela lespiehoa aj nam to vo vsetkom lepsie klape. A hlavne pre nieco ste sa rozist museli. Vravi s aze do tej istej rieky dva krat nevkrocis. ked ste s apre nieco uz rozisli, to nieco ti vzdy bude vadit. neboj casom zistis, ze su aj ini na svete a urcite aj lepsi
myslim, ze taky pocit je uplne normalny hlavne vtedy, ked si priatela lubila
ked vsak na neho prestanes po case mysliet, sama zistis, ze ti je fajn aj bez neho a urcite spoznas niekoho, kto ti bude vyhovovat este viac a hlavne aj ty jemu.
mozno to znie otrepane, ale treba si takym rozchodom prejst a uvidis, ze neskor najdes niekoho omnoho lepsieho
ja takého priateľa mám o ktorom som si istá, že lepšieho nenájdem. 100% .
tak prečo ste sa rozišli?hmmm vráť sa ku nemu.... chlapi su ..... a len malé percento sotjí za to a ty sa s takým rozídeš? nie bohviečo