Glauberova sol - zoženiem v lekárni

Ivuska74

Ahoj lady, ja som si robila ocistu pecene pomocou glauberovej soli, olivovy olej s grepovou stavou a pila som antilipidovy caj , chitosan z cinskej mediciny, tiez som pila kazdy den zazvorovy caj z korena, citron a medik.....moj cholesterol klesol z 8,1 na 5...moj lekar ma pochvalil, mozem odporucit :)

RNG

Glauberova sol je stare prehanadlo, dnes uz malo pouzivane. Je to siran sodny/sodium sulphate/natrium sulphuricum
viac na
en.wikipedia.org
Doplnkove obchody drzia len jej homeopaticku, tj nie cistu formu, ale tak isto laxative je Epsom salt, tj siran horecnaty/horka sol/magnesium sulphuricum, ktore mozes dostat ako sol do kupela a niektori ju predavaju dostatocne cistu aj na vnutorne pouzitie, pozri napr cez iherb na p4rodukt z Aron Industries.
Osobne prehanadla neodporucam,mnohe su navykove a celkove nakoniec skodlive, to je dovod,preco sa ich telo snazi vyhodit, cistit sa da aj absorbentmi, ako napr rozne mikrovlakniny, co maju naviac schopnost podporit probioticku floru.
frantzmd.info

Mirka3333

Dobrý deň, chcem sa opýtať máte skusenosti s touto soľou? Ja som ju našla v predaji a piše že je určena pre zvieratá (píšu glauberova soľ). Myslíte že si ju možem kupiť a uživať ja? Ďakujem

lady*

a môže sa stat ze po tejto procedúre sa mi nepodarí ísť na veľkú potrebu? a že sa to nevydarí...čo potom?

doubledog

zarobis si 3 litrove flase slanej vody, s tym, ze postupne znizujes koncetraciu tej soli.
postupne pijes a zdrziavas sa v blizkosti zachodu :)
ked uz z teba vychadza cista voda, je koniec.
potom vypijes harmancekovy caj a zjes ryzu s maslom.
tyzden potom uzivas probiotika a stravujes sa lahsou stravou.