Mozem otehotniet ked mam nepravidelnu menstruaciu priblizne kazde 3 mesiace??
Chcem otehotniet
aj ja mávam menštruáciu raz za 3 mesiace a doktor mi povedal, že je všetko v poriadku a že je to normálne. s otehotnením bude asi menší problém, ale treba skúšať, skúšať, skúšať :)
no je mozne ze to suvisi so stitnou zlazou kedze mi najma v poslednom case aj zacali vypadavat vlasy
a nebude tam nejaka porucha s hormonmi(stitna zlaza, pohl.h. atd.) alebo vo vyvine pohl. organov?
tiez si myslim ze by som to mala dostavat kazdy mesiac ....ale moja mama mala to tiez takto ...tak newiem
nezda sa mi co ti povedala lekarka ze si v poriadku ked mas menzes kazde 3 mesiace a ze si zdrava. Zdrava zena by mala mat M kazdy mesiac, nie?
tak to skúšajte a uvidíš.
u gynekologicky som bola a vravela ze som zdrava a ze som v poriadku .....a kedze nie som na slovensku taj je to zlozitejsie s tymi doktormi .....tu nepravidelnu menstruciu mam uz v podstate od 15-stich ....asi to vidim ze ma dcaka dalsia nvstva doktorky
Najdolezitejsie je, ci ovulujes. Skor to ries u svojho gynekologa, tu sa tazko mozu ludia dohadovat, preco mas menstruaciu len raz za 3 mesiace, ci ovulujes a v akom stave mas hormony.
samozrejme, príroda je nevyspytateľná.