Zdravim. Mam plne zuby svojej psychiatricky. Je mlada a neskusena. Chcem sa opytat ci sa len tak da zmenit psychiater. Ci musim povedat svojmu staremu psychiatrovi ze od neho odchadzam? Bude chciet ten novy moju kartu od predosleho psychiatra? A este sa chcem opytat ci mi predpise take lieky o ake ho poziadam. Dakujem
Zmena psychiatra
Aj ja si zmením!
Kartu od psychiatra.Ved mozes ist aj bez karty, ak mas posledny papier od psychiatricky, aby ta nova vedela, ze co asi beries. A ked nemas posledny papier,tak chod aj bez neho, vsak si pamatas co uzivas a nova psychiatricka ta bude liecit podla svojho. Alebo jej na rovinu povedz pravdu, ze preco menis lekara- ona ta musi predsa vypocut, ved je tam na to. Len sa neboj a nedaj odbit. Pekne slusne jej vsetko vysvetli. Dnes si kazdy clovek moze vybrat lekara, s ktorym je spokojny. Prajem ti vela stastia.
Rovnako ako amanda, i ja som šla bez karty k novej psychiatričke, chcela iba poslednú správu od pôvodnej (len tak ti tie lieky asi nepredpíše:)
jasne, predpise to vsetko vratane heroinu...ty si dobry tlk :-D
nepotrebujes kartu, ja som kedysi normalne sla k inemu a povedala mu, aku som mala liecbu dovtedy..
Od psychiatra.
Emilin: Zdravotnu kartu od obvodaka alebo od stareho psychiatra? :)
Nemusis nic vysvetlovat, ze preco menis lekara, zober si iba zdravotnu kartu a chod k druhemu