Baby alfa samci

Príspevok v téme: Baby alfa samci
cislo66

nadpis nie je presny, zaujima ma hlavne nazor bab, vyberate si i ked mozno len podvedome chalanov aj podla fyzickych dispozicii? kvoli tomu ochrannemu faktoru atd., nieze by som mal komplex alebo nejaku extra nudzu o dievcata ale som takej strednej postavy, a vacsinou sa mi pacia mensie baby a od nich vacsinou pocujem, ze maju pri sebe radsej poriadneho chlapa, diky za odpovede ! =)

Cindy35

teraz ma bali cez net daky chlapik 60 kg doktor, to si ani neviem predstavit take tintitko. a este k tomu INd :-) to by som mala ist na rande hned s dvoma takymi tintitkami, poskladala by som z nich jedneho Brava :-)

Cindy35

mimulus, tak ty si daky cudny tvor ze ubytok 35 kg vahy nie je vidiet na tebe..
no Brav bol nizsi, 1,84 a 115 kg. ale velmi sexi

joan1

cislo66 mne by to teda vobec nevadilo, mne vyhovuju ovela viac nizsi muzi kedze ja sama patrim k nizkym babam :) Ti vysoki na mna posobia neohrabane a spomalene. A nizsi su povahovo temperamentnejsi takze asi tak. A co sa tyka svalovej hmoty tak urcite nie svalovec typu kulturista.

Mimulus

Cindy35 - dovoľ aby som sa zasmial, ja mám výšku 190 a ešte na jeseň som mal 115 kg a teraz mám 82 a vôbec na mne nie je vidieť žiadna zmena :) To na margo tých tučných bravov :D

Cindy35

kazda zena ma iny vkus, mne sa pacia jedine take tucne bravy nad 110 kg.
je pravda, ze taki chlapi vacsinou posobia ako alfasamci, ale podla mojej skusenosti su vacsinou bez akehokolvek IQ

ked sa vsak s kamaratkami rozpravame o chlapoch, alebo sa v podniku rozpravame, ktory pritomny chlap je pekny, skoro ziadna nezdiela moj vkus, takze ti alfasamci nie su pritazlivy nejako vseobecne pre vsetky zeny. im sa pacia skor take vychudnute oblekove tipy. ale tie kamosky nechcu mat deti, tak vyberaju podla inych kriterii ako geneticky material

beskyd

a co hovorite na takeho, ze vyssi, od prirody chudy ako keby prave vysiel z koncentracneho tabora a mohli by ste si zahrat na jeho rebrach, ale v dosledku cvicenia je pomerne silny a vidno na nom svaly, hoci nie je zavality?:))

TinaM

raz som mala priatela, ktory bol rovnako vysoky ako ja a o tri kila tazsi...pripadala som si pri nom ako mamut a to mam postavu myslim celkom peknu. O ochrane z jeho strany som silne pochybovala. A nejake super vykony pri sexe tam tiez nemolhi byt. Takze asi ano, vyberam si aj podla "stavby" tela :)