ahojte chcela by som ist robit aupair do usa, uz som opatrovala, ale zatial len tu na svk. Velmi tuzim ist do usa a hlavne robit pracu s detmi, aj ked je to niekedy ovela viac vycerpavajuce ako hocaka ina robota. Mate niekto skusenosti?..kde ste boli a ako to cele prebiehalo..
ja rozmyslam ist na take 4mesiace a potom sa vratit alebo ak by som to zvladala tak zostat aj na rok.takze kedze je vacsina tych programov na rok, prepadne mi depozit agenture a letenku si budem musiet platit sama, ale navadi aj tak to chcem skusit:)..napiste mi aj o strave, co ste tam jedli, toho sa tiez bojim, nechcem prist ako velryba domov:D
Aupair USA, mate skusenosti?
Dobry den, au pair programy su naozaj vybornou moznostou vycestovat, spoznat novu krajiny, kulturu a zdokonalit sa v jazyku velmi efektivne a rychlo. "Dobra vila" ma pravdu, predosla au pair skusenost v Europe je velkym plus pred vycestovanim do USA. Mrzi nas, ze nebola s nasimi sluzbami spokojna, nakolko cez nas cestuje mnoho spokojných klientov a verim, ze islo skor o nedorozumenie ako o zle sluzby nasej agentury. V kazdom pripade by som chcela doplnit informaciu, ze AU PAIR USA program reguluju podmienky US Department of State, co je vladna institucia a agentury v USA maju velmi prisne regulacie co sa tyka prijimania rodin a koordinacie tohto programu v USA. Preto, v konecnom dosledku, ma program rovnake podmienky a pravidla v kazdej z agentur v SR, kedze pravidla urcuju americke organizacie. V pripade nedorozumeni alebo problemov v USA ma kazda au pair svoju lokalnu koordinatorku, ktora sa s au pair pravidelne stretava, pomaha s kurzami, nadvazovat kontakty, organizuju vylety apod. Myslime si, ze je to jeden z NAJ programov ake agentury ponukaju, vdaka zabezpeceniu uradov a amerických au pair agentur. Mnoho klientiek je v kontakte z USA aj s nami, a preto vieme, ze vacsina je velmi spokojna. Vycestovat do USA oficialne ako au pair je mozne len cez agenturu, ktora spolupracuje s jednou z uradne uznaných Au Pair agentur v USA, ktora vydava aj vizove podklady. Drzim palce na Vasej ceste do sveta. COOLAGENT
ahojte, dobra vila prečo neodporučas coolangent? ja sa teraz tiez rozhodujem ist robit aupair do usa a idem cez nich..
Ahoj, ja mam skusenosti aj s coolagent, aj so student agency. S coolagent velmi zle a absolutne ich neodporucam!! Student agency - asi to najlepsie co si tu mozes vybrat, ich sluzby som pouzila viackrat. Ak tak velmi tuzis ist robit aupair do USA, vyskusaj to, ale naozaj ti VELMI odporucam ist robit prv aupair do europy! Podaj si napriklad na 6 mesiacov do anglicka a uvidis. alebo ked chces ist robit na 3-4 mesiace, tak vyskusaj letnu aupair do usa, ale tam su vraj velmi velke natlaky a uprednostnuju uchadzacky, ktore uz boli aupairkami... ale ak si pekne a sikovne vyplnis prihlasku, tak preco by sa nepostastilo? Ak mas k tomu este aj dobru anglictinu a vodicsky preukaz, tak to je super.
a este by som sa chcela spytat cez aku agenturu mam ist, to sa neveim rozhodnut, pretoze citam ze niektori neboli spokojni s coolagent, tak napr student agency sa postara ked by som nahodou potrebovala zmenit rodinku?