Ahojte, zisťujem každým dňom, že sa v mužoch vôbec nevyznám...mám priateľa už rok a pol ale do dnešného dňa sa mi nepodarilo pochopiť ho, teda lepšie povedané porozumieť mu. Ale aby bolo jasno začnem od začiatku - spoznali sme sa pred rokom a pol, presne v deň jeho narodenín. Som atraktívna, on tiež ale s tým rozdielom, že ja som to nikdy nejak extra nezneužívala pre získanie čo najvyššieho počtu partnerov, narozdiel od neho..Išla som do toho vzťahu s tým, že som vedela aký sukničkár bol ale ako povedal, mal už 30 rokov a chcel konečne vzťah, seriózny, proste cítil, že už potrebuje zmenu - k lepšiemu. Po čase sa ukázalo, že to myslel naozaj vážne, boli sme (aj sme ) spolu takmer každý deň, dala by som krk za to, že ma nepodviedol, aj modré z neba by mi zniesol, je dokonalým partnerom. Cca. po pol roku som cítila, že ho naozaj lúbim...nič som nepovedala, čakala som. Nedávno som mu z ničoho nič povedala, že ho naozaj lúbim a on - on mňa nie. Vraj ma má nado všetko rád ale nie je zalúbený! !! Chápeteto? Vie mi to nejaký muž - bývalý Don Juan vysvetliť? Som smutná, klesá mi tým sebavedomie a cítim sa byť zranená. Vraj to príde časom, vraj už toho tolko prežil, že na to potrebuje viac času...je to normálne? Som atraktívna, neflákam sa, navarím mu, upracem mu, všetko... Nehovorím, že je zlý, to nie - je pozorný, milý, kupuje mi darčeky, raňajky do postele aj po roku a pol ale... Je chyba vo mne? Poradte prosim :-((
Je chyba vo mne?
hra ako hra .. tazko povedat .. mozno mu je z nejakych dovodov s tebou dobre .. z hocijakych ... a tak mu to vyhovuje, ze doma ma "full servis".. aj ked aj on pomaha a robi domace prace .. ale je to od neho dost sebecke, po roku a pol ti povedat, ze sa nelubi,nechapem naco ta tak dlho natahoval... alebo si povedal, ze ma uz vela rokov a chce sa usadit a nie je pre neho dolezite niekoho lubit (aj ked sa mi to nezda v poriadku) a povedal si, ze ty si ta "prava" v tomto ..
Na_La
bohuzial nie :) ale mozno on by mal urobit nieco preto, aby sa lepsie pozrel o svojho vnutra a zistil odpoved na tuto otazku. alebo on si je uplne isty ze ta nelubi? co teda k tebe citi?? ma ta nadovsetko rad?? to akoze ako ked zboznuje svoju naj naj kamosku?? zvlastne... vsak nech ti to nejako vysvetli a trosku rozpitve, lebo ked niekoho mam nadovsetko rada, ale ho nelubim, tak nebudem mat potrebu s nim byvat a zdielat zivot ako s partnerom, nie??
Objíma ma z vlastnej iniciatívy viac ako ja jeho, keď zaspávame tak sa vacsinou otoč ku stene - lepšie sa mi tak spí - ale on zaspí vzdy tak, ze sa ku mne pritisne. Neviem či to niečo znamená, ja práveze citim ze ma lubi ale ked mi on povie, ze nie tak som na pochybach...preco by mi to inak hovoril. Ja si nenamyslam, ze ma lubi kedze ja viem podla toho, ze mi to povedal, ze ma nelubi...Ja len nerozumiem, ze preco ked vsetko nasvedcuje opaku... Ako je toho vsetkeho schpony ak ma nelubi...Myslite, ze to len hra?
Agnes999
Neviem, môžeš mať pravdu ale ažtak dobre zas nevarím aby v tom bolo len to, varí častejšie on...upracem, to áno ale štýlom ja umývam riad a on ho následne utiera a ukladá, ja umyjem okná - on utrie prach, ja povysávam - on umyje podlahu...v tomto to nebude, teda nemyslím si... Neviem...Mám 24 rokov, mala som 3 ročný vzťah, a potom ešte pol ročný - tam som mala pocit, že sa so mnou chceli len ukazovať ale pri mojom súčasnom partnerovi ten pocit nemám... Hovorieva mi, že čo rýchlo a lahko príde tak to tak isto lahko a rýchlo odíde... môže to tak byť?
Videli ste film "Az tak moc te nezere"? To co teraz hovorite mi velmi pripomina scenky z toho filmu, hlavne tie uvodne kde zeny z roznych kultur si sami nahovaraju, ze urcite ich lubi, on sa len tvari ze nie.
NaLa no neviem, vraj ta lubi, zas nie je dobre si nieco nahovarat len preto, aby si sa s tym ako tak vyrovnala. Ja si myslim, ze keby ta lubil, za rok a pol by si to uz vsimol, to je dost dlha doba!
aky mas pocit, ked ta objima, ked spolu zaspavate, ked sa bozkavate? lebo musis citit z neho "nieco" ..ci to robi len nejak automaticky, alebo ci ty sama z neho nejaku lasku citis..
ak by mna moj partner nelubil, nedokazala by som s nim byt a po zbytok zivota zit, pretoze musim citit jeho lasku ..inak by to pre mna bol mrtvy vztah .. lebo ak lubi len jeden, je to malo ..
Lolitka a nepoznáš nejaký overený šamanský trik ako to zistiť? :-)
On ta nelubi? Ani po roku a pol? A preco potom s tebou vlastne je? Pretoze mu varis, peries, upratujes, ma pravidelny sex? Si atraktivna, moze sa tebou pred kamosmi chvalit? Toto by ma vazne zaujimalo, preco je s tebou? Normalne su dvaja spolu, lebo sa lubia. Ked sa nelubia, tak preco? Ak ta nelubi ani po roku a pol vztahu, tak neverim, ze ta bude niekedy v zivote lubit. To je tak strasne malo pravdepodobne ze az skoro nemozne. My si s priatelom hovorime ze sa lubime uz nejak ja uz neviem presne od asi tretieho mesiaca co sme spolu, mozno aj skor to bolo a to som myslim si nie az tak atraktivna ako ty. No proste nie som tentyp za ktorym sa muzi otacaju. Mne to pripada tak, ze on je chlap ktory nie je schopny citov, to dokazuje aj jeho bujara minulost s mnozstvom zien a pri kazdej mu slo len o sex. Teraz sa sice skludnil, mozno ho uz nebavi nahanat stale nove a nove zenske, mozno si chce uzivat vyhody vztahu, dojst domov, mat navarene, upratane, nemusiet obhanat zenske a sex ma aj tak isty. Ale to neznamena, ze vie lubit. No, sama si zvaz ci s nim chces ostat. Ja osobne si myslim, ze mas urcite na viac. Urcite najdes mnozstvo muzov, ktori ta dokazu lubit, preco ostat s takym, ktory to nedokaze?
Amozno ta lubi, len o tom nevie... :) vsetko je mozne...